FOTBAL  »  NATIONALA  »  SE IA DE LUCESCU

Stoichiţă: "Cîteodată trebuie să fii umil. Eu mă umileam pentru Mutu"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Mihai Stoichiţă, liber de contract după demisia de la Astra, a declarat că în locul lui Răzvan Lucescu l-ar convoca pe Adrian Mutu.

"Cîteodată, ca antrenor, trebuie să ştii să fii umil. Eu m-aş fi umilit pentru Mutu. Este un jucător valoros, care nu are voie să lipsească de la echipa naţională"
, a afirmat Stoichiţă la Fanatik Show, pe Digisport.

Adrian Mutu (31 de ani) a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea va expira la finalul lunii viitoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
h0ulk
h0ulk  •  06 Septembrie 2010, 23:37

:)) adevarat, s-a gasit asta care face pantofii oamenilor din fotbal sa vb de nationala. Mai bine mergi si papa snikers-ul si taci din gura:P

lyoness2003
lyoness2003  •  06 Septembrie 2010, 23:36

Super declaratie domnule Stoichita, ma intreb ce-oi fi vrut sa spui cu asta? Sa-i dai peste nas lui Razvan ca nu este increzut sau te-au pus fratii Becali carora le slujesti cu umilinta sa-l scoti in evidenta pe Mutu???

vlad_steaua_1986
vlad_steaua_1986  •  06 Septembrie 2010, 23:16

Stoichita s-ar umili pentru un Snikers ! Ce sa mai vorbim de Mutu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close