FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Strategiile FRF și ale lui Christoph Daum au fost desființate de un fost angajat al Federației: "Totul a început cu o serbare câmpenească"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 13:46

Fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu, a criticat jocul echipei lui Christoph Daum, dar și acțiunile din săptămâna precedentă. 

România a terminat la egalitate cu Danemarca pe Cluj Arena, scor 0-0 și mai are șanse minime de a evolua la CM 2018. 

"Aceeași poveste, echipa a căzut fizic în minutul 70. Oricum, e o progresie. La Euro echipa cădea după 60-65 de minute. E clar că echipa nu a fost conectată la acest meci. Sunt multe lucruri care nu se văd, dar au consecințe foarte mari asupra noastră.

Nu au fost concentrați, pentru că această acțiune a început luni cu o serbare câmpenească, a început cu publicitate, cu marketing, cu toate aceste lucruri care-l interesează pe Burleanu. Trebuia seriozitate de la primul antrenament.

De altfel, domnul Burleanu în loc să fie alături de echipă, a preferat să facă o campanie electorală cu fotbalul feminin. Daum nu știe ce înseamnă să lucrezi la mentalitatea jucătorilor, el doar vorbește, se pricepe foarte bine la discurs, la fel ca Burleanu, dar nimic mai mult.

E păcat, pentru că își bat joc de această generație de jucători. Daum a debutat în meseria de selecționer la noi aici și nu cred că mai are timp să o exerseze, pentru că e destul de bătrân" , a declarat fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu, pentru TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tihi
tihi  •  27 Martie 2017, 19:06

Aceasta nationala este 0 ! Ne-au dat lectie de fotbal danezii ! Daum bun de placat,iar in nationala trebuie facuta transfuzie de sange !!! Jumatatea echipei nu valoreaza nimic !!! Avem antrenori buni,nu este cazul de import !!!

10206088110775210
Enver Hoxha  •  27 Martie 2017, 18:17

Daum e paralel cu meseria de selecționer. Cu Piți eram acum pe locul 2. Popescu are dreptate, Burleanu e doar un politruc ***. E mai rău ca tov. Mircea Angelescu, îl interesează doar imaginea și banii. Să-i urăm mandate multe, România îl merită la fel ca pe Iohannis-7-case.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  27 Martie 2017, 16:13

Se pare ca toti astia care dau in Daum, se cred mari specialisti. Asta se pare ca a mancat degeaba o pita pe la federatie.........nimic de mult asteptatul la Nationala Keseru? si ranjetul lui care l-am mai vazut prin meciurile nationalei dupa ratari monumentale? Sistem de joc ales bine, cel mai bun a fost mult controversatul Sapunaru. D-nilor e greu la deal cu boii mici!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează