FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Suker îl contrazice pe Prunea: "Sunt dezamăgit de comentariile lui. Îl cunosc foarte bine pe Burleanu"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 17:50

Davor Suker, președintele Federației croate de Fotbal, a reacționat dur la adresa lui Florin Prunea, care a declarat în mai multe rânduri că oficialul croat nici nu-l cunoaște pe Răzvan Burleanu.

"Sunt dezamăgit de comentariile domnului Prunea publicate în presa din România. Îl cunosc pe Răzvan Burleanu foarte bine și am un real respect pentru lucrurile pe care le-a făcut în Federația Română de Fotbal de când a devenit președinte.

Rezultatele sportive și din afara gazonului au fost cu adevărat impresionante. M-am bucurat foarte mult să particip la ceremonia organizată foarte bine la București. Este dezamăgitor să vezi că cineva folosește un astfel de eveniment extraordinar pentru fotbalul românesc pentru atacuri care au la bază minciuni“, se arată în comunicatul Federației de Fotbal din Croația transmis FRF.

Davor Suker e și membru în Comitetul Executiv al UEFA și a fost prezent la lansarea logo-ului EURO 2020 la București.

"Davor Suker a fost la București și chiar am stat de vorbă cu el, seara, când a venit de la Comitetul Executiv pentru Euro 2020. Am stat până dimineața, am avut timp să vorbim, și îmi spunea Davor cum e posibil la un asemenea eveniment să nu fie niciunul dintre noi invitat. Zicea: <Am stat eu cu băiatul ăsta, cum îl cheamă? Politician, am stat cu un politician lângă mine>. I-am spus care este fenomenul, cum a ajuns președintele Federației și sigur că oamenii de la UEFA și-au cam dat seama cu cine au de a face. Ușor, ușor, va fi marginalizat, bineînțeles" Prunea la TV Dolce Sport, acum 4 zile

Citește și: Riposta împotriva lui Burleanu continuă: "Davor Suker mi-a spus că nici nu știa cum se numește puștiulică ăsta"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
904228566374119
Micu Florica  •  06 Decembrie 2016, 10:38

Prunea este un mincinos !

putregaiu
putregaiu  •  06 Decembrie 2016, 10:16
Postat de masinameaeata pe 06 Decembrie 2016, 00:37

Pai asta prunea, cel care ne-a mancat meciul cu Suedia din SUA, gica popescu, puscariasul, astia toti sunt o gasca si sunt mana dreapta a lui giovani bekali, dar si a berbecului de la ***. Ei asta vor sa puna mana si pe Federatie si atunci se alege praful de tot. Astia toti merita inchisi la puscarie, inchisoarea trebuie sa fie pe viata si nu doar cativa ani.

"ne-a mancat meciul cu Suedia" LOL Dar ce-ai facut tu, puisor, la meciul cu Suedia, de "ti-a mancat" Prunea meciul? Ce numar aveai pe tricou ca nu te tin minte?

ovialex23
ovialex23  •  06 Decembrie 2016, 09:09

De ce nu-l intreaba nimeni pe Prunea acum de ce a mintit ? Unde sunt adevaratii ziaristi ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează