FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Suma HALUCINANTĂ cheltuită de FRF pentru cantonamentele din Italia și pentru EURO!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 14:09

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre stagiul de pregătire desfășurat de România în Italia și sumele cheltuite de FRF la EURO și în cantonamentul de la St.Vincent.

"Federaţia a abordat acest EURO într-un mod profesionist, în ideea în care ne-am asumat numirea unui staff tehnic.

Ca preşedinte al FRF, vreau să asigur că am făcut tot ceea ce ne-a stat în putere pentru ca naţionala să beneficieze de cele mai bune condiţii.

Federația a pus la dispoziția jucătorilor și a staff-ului tot ce s-a cerut: spații de antrenament, terenuri și cazare. FRF a cheltuit 2 milioane de EURO pentru cantonamentul din Italia și pentru EURO", a spus Burleanu la conferința de presă.

Citește și: Platitudinile lui Răzvan Burleanu: de la "EURO a demonstrat că între Estul și Vestul Europei este o falie" la "Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (31)
freekick
freekick  •  27 Iunie 2016, 17:02

Stiti cum e vorba aia: dai un ban, dar stii ca nu-l mai ai!

208960839503920
FC Juventus Bucureşti  •  27 Iunie 2016, 15:49

Sa se ducă toti la pușcărie ,acum nu se mai sesizează DNA!2 000 000 cu tot cu primele lor poate.cine a greșit sa plătească.Toti numai furăciuni.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  27 Iunie 2016, 18:33

Am sa cred vrajeala asta atunci cand o sa vad lista cu cheltuieli.... e secret de stat???

Vezi toate comentariile (31)
Comentează