FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMITETUL EXECUTIV

Suma importantă aprobată în Comitetul Executiv pentru dubla cu Armenia și Muntenegru! Meciul de acasă ne costă mai mult

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 09:40

505.000 euro. Acesta este suma cheltuielilor pe care conducerea FRF a anunţat-o, iar ultimul Comitet Executiv a aprobat-o luni, pentru partidele cu Armenia şi cu Muntenegru.

Ca de obicei înaintea unui meci din preliminariile Mondialului din 2018, Comitetul Executiv s-a întrunit la Casa Fotbalului, pentru aprobarea bugetului pentru respectivele partide.

Acasă e mai scump

De această dată a fost vorba despre jocul de acasă, de pe Naţional Arena, cu Armenia, dar şi despre disputa care va avea loc luni, în Muntenegru. Suma comunicată de conducerea FRF membrilor Comitetului este de 505.000 de euro, defalcată astfel: 350.000 de euro pentru meciul cu Armenia, 155.000 de euro pentru cel din Muntenegru.

"De fiecare dată, partidele de acasă costă mult mai mult decât cele din deplasare. Sunt costuri mai mari, cu închirierea stadionului, cu firmele de pază, de salubritate, de catering. În plus, toate cheltuielile legate de transportul jucătorilor sunt trecute la acţiunea de acasă", au explicat surse federale.

Câte două invitaţii pentru afiliaţi?

Conform unor surse din fotbalul mic, pentru meciul cu Armenia, membrii afiliaţi ar fi primit câte două invitaţii pentru fiecare club sau AJF, nu una, cum s-a întâmplat până acum.

"Nu ni s-a comunicat dacă va fi vorba şi de o noapte de cazare asigurată de FRF", au precizat respectivele surse. Pentru meciul din Muntenegru au fost invitaţi să facă deplasarea membrii Comitetului Executiv FRF. 

 04 05

23.000 de euro de punct pentru locurile 1-2

Surse de la Casa Fotbalului susţin că la începutul preliminariilor a fost încheiată o înţelegere cu "tricolorii". Astfel, pe lângă prima de calificare, care, ajunge la aproximativ 40 la sută din banii pe care FRF i-ar încasa de la FIFA (9 milioane de euro), fotbaliștii ar mai avea şi prime de joc. Astfel, echipa ar lua 23.000 de euro de punct, dar doar dacă se va clasa pe locurile 1-2. 

2.909.655 €euro sunt costurile FRF pentru meciurile din era Daum, inclusiv cu Armenia şi Muntenegru

300 €este diurna jucătorilor de la echipa naţională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  31 August 2017, 19:36

vrem detalii bah Burlane !!!! Detaliat, defalcat !!! poporu roman vrea si are dreptul sa stie pe ce cheltui banii bah Burlane !!!!!! Sa stim cu totii pe ce se duc banii nationalei... astia nu sunt banii lu tac'tu bah Burlane !!!! Sunt ai natiei române !! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  31 August 2017, 12:56

Suma vehiculata de Federatia Romana de Fotbal pentru meciurile de fotbal cu Armenia si Muntenegru cred ca sutn scoase ca la circ. Chair se pricepe cineva d ela federatie de managemntul privind modul cum se conduce si in special cum s echeltuie banii.In felul in care este condusa fRF si antrenorul ( Doamne cine ni l-a adus pe acest antrenor ? ) Nu vom avea performanta in viitor ! Cum alegerile pentru Sefia FRF cam bat la usa( in martie 2018 sunt alegerile, )speram ca toate cluburile de fotbal din Liga 1,2,3 si care or ami fi sa ALEAGA UN OM CARE ESTE *** P E T E N T SI C U N O A S T E F E N O M E N U L F O T B A L SI N MAI - sa aiba relatii in lumea fotbalului international ,SA FII FOST FOTBALIST ITNERNATIONAL APRECIAT SI CUNSOCUT IN LUME - ALTFEL O SA AJUNGEM DE RASUL LUMII !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  31 August 2017, 11:09

cu 50 de mii de euro ar trebui sa rezolvi cu inchirirerea stadionului, paza, catering, ambulante etc, estul de 300.000 de euro sa inteleg ca inseamna cazarea la hotel si transportul pana la stadion?:)) Doamne ce de bani le trece prin mana unor habarnisti, unor neica nimeni, si mai suntem si praf ca nationala!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează