FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Șumudică intervine în cazul Alibec și are un mesaj pentru Iordănescu: "Denis m-a sunat aproape plângând"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 18:15

Marius Șumudică susține că accidentarea lui Alibec nu îl împiedică să joace fotbal și consideră că Anghel Iordănescu ar trebui să-l ia pe atacant la EURO, chiar dacă nu se va opera.  

"În momentul în care s-a accidentat la un meci pe Arena Națională, a căzut și l-a călcat un jucător pe mână. Am consultat un doctor și am stabilit că poate să joace cu un bandaj până după EURO. Am fost la unul dintre cei mai buni chirurgi, care ne-a spus același lucru, că încet, încet fractura se va vindeca și că nu are rost să rateze EURO.

A tras din răsputeri și a jucat cu dureri pentru a fi convocat. O operație l-ar scoate din calcule pentru Campionatul European, cel mai probabil.

Eu am vorbit azi cu Denis și domnul Iordănescu i-a spus că el nu poate să riște. Eu ma uit la Vardy, care are o fractură la încheietura mâinii și joacă bine mersi. Iordănescu i-a transmis că, dacă va lipsi mai mult de 3-4 zile după operație de la antrenamente, va lipsi de la EURO. Alibec m-a sunat aproape plângând. Eu cred că este o decizie cam hazardată.

Cred că domnul Iordănescu ar trebui să se uite bine la ce a făcut Denis și să îl ia la echipa națională. L-au lăsat pe el să decidă,
Denis a zis că nu se va opera", a declarat Marius Șumudică într-o intervenție la Dolce Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
ioan.h
ioan.h  •  18 Mai 2016, 09:25

Cum in Romania de azi se face dosar penal pentru orice in cazul Alibec antrenorul trebuie sa solicite avizul medicilor. Daca se intampla ceva nu intra Shumi in puscarie. Pacat de baiat ca-i talentat. Dar Astra a gresit grav.Daca murea pe teren cine raspundea ? E chiar caz de abuz in serviciu.De DNA ! Un Gheorghe oarecare (atentie cazul Ekeng-fara aviz de medicina sportiva) da el in scris ca poate juca ! ***! Alibec trebuie examinat la INMS si dat aviz LEGAL ! Restul e bataie de joc si puscarie curata! Cu Shumi, cu mamita,cu ...toti postacii ! Doctorul Oproiu trebuie sa-l ptezinte la Institutul National de Medicina Sportiva si sa ceara aviz dela o comisie! Nu de la diferite clinici private,false etc. ! Daca face un stop cardiac si moare cineva trebuie sa raspunda! E singura solutie legala! El trebuia operat imediat dupa accident ! Acolo e abuzul grav:conducre ,medici, antrenori .... toti sunt penali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896581227063239
Tanase Cristian  •  18 Mai 2016, 00:38

*** nu prinde euro, dramă națională, Asta care a fost umflat de presă nu merge si merge graiul ăla de ivan??? Nu se poate....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  17 Mai 2016, 23:30

Sunt suporter al Pandurilor dar prefer sa joace la nationala Alibec chit ca nu va prinde echipa niciun jucator de la Pandurii. Nici nu ma uit la meciurile nationalei daca echipa joaca fara cel mai bun fotbalist roman. Inseamna ca aceasta echipa nu mai este echipa romanilor, nu reprezinta Romania ci un grup de interese malefice. Pare prea de tot ca englezul Vardy sa joace fara probleme si IOrdanescu sa se foloseasca de acest motiv ridicol ca sa-l indeparteze pe Alibec.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează