FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-4

Șumudică se implică în scandalul banderolei și îl critică pe Chiricheș: "E debandadă la națională, săracul ăsta n-a jucat nicăieri"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 10:35

Marius Șumudică a vorbit despre scandalul banderolei de la echipa națională. Tehnicianul Astrei a comentat numirea în calitate de căpitan a lui Vlad Chiricheș, fundașul notat de GSP cu 2 contra Ucrainei.

"Noi ne-am creat probleme singuri la națională. S-a creat o debandadă. Începând cu Alibec și cu operația lui până la venirea lui Andone. Noi n-avem lideri la națională, degeaba ne certăm pentru banderolă. Nu poți fabrica un lider peste noapte, trebuie să ai sânge în instalație. Chiricheș, săracul, n-a jucat nici la Tottenham, nici la Napoli.

Ce semnale le dăm noi celorlalți jucători dacă îi dăm lui banderola? El complică mereu fiecare fază. Trebuie să ai responsabilitate în calitate de căpitan. Trebuie să-i unești pe jucători. Raț a jucat câteva minute pentru că a avut problema respectivă cu umărul. Probabil domnul Iordănescu s-a grăbit să-i ia banderola. Sunt probleme mari de organizare", a declarat Șumudică la Digi.

"Noi cu cine am jucat în astea 15 meciuri? În afară de Spania care a venit la Cluj să-l vadă pe Dracula... Trebuie să tragem un semnal de alarmă în fotbalul românesc. Noi nu avem jucători care să joace la echipele puternice din străinătate. Noi ne bucurăm că avem jucători care joacă în Turcia. Ne bucurăm că-l avem pe Andone care joacă în liga a doua din Spania" Marius Șumudică

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
811730288915362
Constantin Luca  •  30 Mai 2016, 14:36

sumudica e ln stare sa-si bage nasul si-n rahat,numai sa fie ln centrul atentiei,se baga singur ca musca...o *** care crede ca fara el nu se mai poate realiza nimic ln fotbal,sictir!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  30 Mai 2016, 13:39

cum a venit WestHam in Ro ? aveau cantonament la Giurgiu :))

pekeler
pekeler  •  30 Mai 2016, 13:17

Doamne. ....sa moderezi cuvantul çiloģlu ?:))))))) C----i. ......l. .....o. .....g......l. .....un Voi sunteti normali la cap sau vi s-au diluat creierele de la investigatii non-sportive ?????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează