FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Supermeci între Generația de Aur și legendele Barcelonei! Gică Popescu a dezvăluit tot: "Ar putea veni Stoicikov, Puyol și Mendieta"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 14:44

Generaţia de Aur a României va disputa un meci demonstrativ cu legendele Barcelonei. 

Gică Popescu a anunțat că meciul sa ve disputa pe Cluj Arena și va avea loc pe 16 iunie. Fostul fundaș urmează să joace câte o repriză la fiecare dintre echipe. Meciul va începe la ora 18:00, iar prețurile biletelor sunt între 25 și 500 de lei.

"În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona.

Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol" a declarat Gică Popescu, la Cluj, potrivit actualdecluj.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
doze
doze  •  16 Aprilie 2018, 20:13

Marica nu face parte din generatia de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

915329981892493
Dumitru Moldoveanu  •  16 Aprilie 2018, 17:44

Ce tot spuneti generatia de aur, eu stiu ca Romania nu a castigat un campionat mondial si sau o cupa mondiala, nici macar locul trei sa le spui generatia de bronz

daniulian
daniulian  •  16 Aprilie 2018, 16:21

Generativa de Aur dar ce cauta MARICAAAA?Vladoiu numai traieste sau l'ati uitat?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează