FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUPORTERI

Suporterii naționalei criticați de staff-ul României: "Aș fi vrut să fie altfel! Mai întîi să vadă care este situația jucătorilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 18:19

Viorel Moldovan, unul dintre antrenorii secunzi ai naționalei, i-a criticat pe fanii României, care au 

"Aș fi vrut ca suporterii să fie mai entuziasmați de această calificare. Cunosc exigența fanilor români și uneori este îndreptățită, alteori nu. Trebuie să vedem cine sîntem și care este situația jucătorilor noștri.

A fost multă presiune pe noi, dar este bine că ne-am calificat. Cred că am avut un parcurs foarte bun și am obținut multe puncte. Era bine dacă tranșam calificarea mai devreme, dar ne bucură că mergem la EURO. În Franța trebuie să mergem să facem performanță", a spus Moldovan la DolceSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
digei
digei  •  14 Octombrie 2015, 11:13

Corect.Fotbalul mare de azi merge mana in mana cu o tribuna civilizata .Nu mai este loc pt marlani,sociopati,complexati.Neicanimeni in societate devine paraleu in tribuna unui stadion.Neicule daca ai luat bilet si-ti pare rau dupa bani daca jocul nu merge in ziua aia mai bine nu-ti mai lua.Nu otravi atmosfera de pe stadion,stai acasa.Daca esti suporter atunci cauta in DEX si vezi ce inseamna asta.Nu inseamna ca tu esti profesorul de la catedra care-si sanctioneaza elevul din teren si urla la el.NU ! Treaba ta e sa-ti incurajezi PERMANENT echipa.Ca esti la echipa de club sau la Nationala.Nu esti pe post de terorist acolo sa injuri sa arunci cu obiecte in teren,sa arati tu cat de important esti tocmai pt ca de fapt nu esti,esti un prapadit in viata de zi cu zi,un carlig de rufe.Oamenii educati,care cunosc fotbal,oamenii de bun simt se comporta civilizat de la intrarea pana la iesirea din stadion.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  14 Octombrie 2015, 08:41

Moldovan,asa jucai tu la vremea-ti ? Ca Chipciu ? Centrai ca Torje ? Dadeai cu stangul in dreptul ca Cheseru ? Cine suntem si care este situatia jucatoriulor,domnule ? Suntem o tara amarata,furata de cine vrea si cine nu vrea,cu oameni saraci si deziluzionati. Iar "ämaratii"de fotbalisti freaca bancile de rezerve,dar castiga bani cu duiumul ! Vai de capul lor,asadar...

fotbalist_betiv_tatuat
fotbalist_betiv_tatuat  •  13 Octombrie 2015, 19:31

Am vazut care este situatia jucatorilor nostri...se plimba pe teren cu cele mai slabe echipe, nici un pic de efort, apoi sunt premiati cu 300.000 de Euro ...ce exemplu ofera tinerilor ? ca se poate si fara lupta,fara munca, fara interes, asa la misto ? Ar trebui sa DONEZE banii obtinuti din prime unor centre de copii si atunci vor fi primiti ca niste Eroi, momentan sunt doar cersetori de atentie, ***. Cand or sa se comporte ca niste Barbati, atunci or sa aiba si suporterii alaturi, momentan e Roz Bombon, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează