FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Surpriză imensă! Iordănescu a luat o decizie neașteptată în privința steliștilor de la națională » S-a convins după ultima discuție cu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 14:49

Anghel Iordănescu și Laurențiu Reghecampf au purtat mai multe discuții pe tema convocării celor 6 steliști la națională. Cei doi au tot încercat să ajungă la un consens, însă nu au reușit.

DolceSport anunță că Reghecampf i-a cerut lui Iordănescu să aducă pe rînd cîte 3 jucători de la Steaua, însă selecționerul voia doar varianta cu 6 dintr-un foc.

N-au ajuns la un consens, așa că pînă la urmă selecționerul a refuzat să mai ia vreun jucător de la formația roș-albastră.

Informația a fost confirmată și de oficialii Stelei. 

Steliștii convocați la națională inițial: Florin Niță, Paul Papp, Mihai Pintilii, Nicușor Stanciu, Adi Popa și Alin Toșca

Mai intră unul pe listă? 

Pe această listă s-ar mai adăuga și Gabriel Enache dacă jucătorul va ajunge în zilele viitoare la o înțelegere cu Steaua.

Astfel și acesta va pleca din cantonamentul naționalei pentru a se alătura noilor colegi. Cum distanța dintre cele două tabere de pregătire nu este mare, nu îi va lua prea mult să facă acest lucru. 

România va juca în turneul de pregătire din Antalya împotriva a 3 adversari modești. Este vorba despre Zimbru Chișinău, Torpedo Kutaisi și naționala din Turkmenistan. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
696253093853906
Ghita Florin  •  24 Ianuarie 2016, 19:55

F.bine dar sa nu ii ia nici la CE

854605894625108
Silviu Apostol  •  24 Ianuarie 2016, 19:51

Ar fi fost o supriza "IMENSA"(fffff.placuta) daca nea Cashketa isi anunta plecare de la Nationala !

baddog2
baddog2  •  24 Ianuarie 2016, 17:32
Postat de Tamboi Liviu pe 24 Ianuarie 2016, 16:58

As aprecia sincer sa nu faci jigniri la useri dar pentru tine asta inseamna sa fii suporter al clubului fcsb. Sincer nu stiam ca reghe joaca in chamiopns league cu cei 6 jucatori zilele astea ,asa ca nu pot decat sa le doresc succes. Fiecare isi spune parerea pe acest site buna, rea cum o fi ea fara sa ne jignim unul pe altul. Dar ce sa mai ma chinui sa-ti explic ca e clar ca esti bautor de bere si ascultator de manele. Have fun si hai fecesebe !

Nu e vorba ca jaoca in Cl su alt undeva, dar nefiind data oficiala fifa sau uefa cluburile nu pot fi obligate sa isi lase jucatorii la nationala.Sincer nu inteleg ce vroia sa mai vada Iordanescu la Papp,Pintili sau Popa jucatori pe care ii stie foarte bine.Sincer eram deacord daca convoca doar jucatori tineri fara vreo prezenta la prima reprezentativa.Si acum colac peste pupaza nici adversari nu au sa joace acele amicale.Pentru ca Zimbru Chisinau nu este un adversar de luat in seama.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează