FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 5-1

Surpriză neplăcută după meciul cu Georgia! Iordănescu a anunțat accidentarea unui ”tricolor”: "E la spital!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 23:08

Anghel Iordănescu a lăudat prestația jucătorilor naționalei din meciul cu Georgia, câștigat cu scorul de 5-1 și a spus că Vlad Chiricheș va purta banderola de căpitan la EURO. Selecționerul însă a dat și o veste proastă legată de Florin Andone.

"Pentru noi a fost o seară frumoasă, cu o echipă susținută de public permanent. Remarc disponibilitatea la efort,  pofta de joc a băieților și faptul că au obținut o victorie categorică.

Mi-e greu să spun dacă asta va fi echipa standard. M-am bucurat că am avut posibilitatea să vedem cât mai mulți jucători. Sper ca în afară de problema lui Chiricheș nu avem și alte probleme.

Nu trebuie să ne gândim ce ne-am fi dorit sau ce voiam să întâlnim. Ne dorim să avem o prestație bună în Franța. Trebuie să avem încredere, curaj și personalitate în joc.

Trecutul e trecut. Decizia privind lotul a fost luată, jucătorii care merg la EURO sunt cei pe care îi vedeți. Dacă Chiri va fi în teren, banderola va fi la Chiri", a spus selecționerul la finalul partidei, la Dolce Sport.

"Florin Andone e la spital! Nu știm încă mai multe amănunte" Anghel Iordănescu

Din primele informaţii, atacantul Cordobei ar avea o fractură la un deget.

Amicalul disputat pe Arena Națională împotriva Gerogiei a fost ultimul înaintea turneului final din Franța. "Tricolorii" vor juca în meciul de deschidere, contra țării gazdă, pe data de 10 iunie, pe Stade de France.

Meciurile României:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
sooos1ck
sooos1ck  •  04 Iunie 2016, 08:06

calinescu - furi curent aiurea, mai lasa-ne cu Moti, in preliminarii Chiriches cu Grigore au fost stalpii defensivei, si in plus, nici nu stiu ce cauta la nationala, Tamas e de 10 ori mai bun!

calinescu_
calinescu_  •  04 Iunie 2016, 07:47

CUPLUL MOTI - GRIGORE EXCELENT ...!!! AR FI O CRIMA SA JOACE CHIRICHES CU FRANTA ....!!! SAPUNARU INOATA PE UNDEVA , DAR NU-L GASESTI NICI IN APARARE NICI IN ATAC ...!!! PINTILII PENIBIL ...!!! ADY POPA POATE DOAR 45 DE MINUTE ....!!! IN REST O GEORGIE FOARTE SLABA ...!!!!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 Iunie 2016, 05:36

***..COPA AMERICA..NICIUN ARTICOL POLITICA 60 LA SUTA..VA PASA..SPALATI SPALATILOR PE CREIER

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează