FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI

Șușă FRF » Cluburile plătesc o avere să joace pe Arena Națională, dar Federația face acte de caritate pentru Minister!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 00:00

Pe 21 iunie a avut loc un meci demonstrativ între echipa națională feminină a României și selecționata Ministerului Afacerilor Externe, pe care oficialii Federației nu l-au și plătit, fiind un cadou din partea Primăriei

Răzvan Burleanu face ce face și se afișează în prezența oamenilor politici din România!

A făcut-o ultima dată în urmă cu o lună, chiar pe 10 iunie, în plin scadal la echipa națională, după eșecul 3-1 cu Polonia. Atunci, șeful FRF a decis să meargă la un eveniment organizat de Ministerul Afacerilor Externe, la Clubul Diplomatic din București. 

Apoi, pe Arena Națională din București a avut loc un meci demonstrativ între echipa națională de fotbal feminin a României și selecționata Ministerului Afacerilor de Externe. "O echipă din care a făcut parte ambasadorul Turkmenistanului la București, dar și reprezentanți ai Ambasadei din Peru. Partida s-a disputat pe durata a două reprize a câte 45 de minute, iar la final s-au impus cei din echipa diplomaților cu scorul de 8-4", scriau imediat după partidă cei de la Federație pe site-ul oficial.

Gazeta a solicitat Primăriei Municipiului București un răspuns referitor la acest eveniment. Cine a suportat costurile închirierii Arenei Naționale? Totul a fost gratis!

Vezi toate dedesubturile cazului în Gazeta Sporturilor de astăzi, din zori la chioșcuri, sau acum pe platforma Gazeta Digitală. Cât trebuia să plătească FRF, de fapt, pentru evenimentul din iunie.


Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Dică, singur acasă! Atmosferă dezolantă la debutul noului antrenor de la FCSB?

Liga 1 la superlativ! Debutează un nou sezon fotbalistic, al 100-lea din istoria campionatului

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi în Gazetă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  13 Iulie 2017, 11:59

De asteptat. TOT bogatii au parte de acte gratuite. S-a intors lumea cu baza in sus ! La un act de cultura (de ex.) publicul doritor intra cu 75 de lei, iar unui sef cu leafa de peste 10000 lei/lunar i se trimite o invitatie!!!

930325483670337
Vasile George  •  13 Iulie 2017, 11:39

Bai, cotofana tu care esti autor de articol, faci implozie de prost ce esti! Pai, Arena Nationala cine a construit-o, iar MAE al cui este?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  13 Iulie 2017, 09:52

Si care este problema ? Ce carcota ordinara aveti la aceasta fituica ! Aici s-a inchiriat doar suprafata de joc....natangilor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează