FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Tackling la Contra după prima înfrângere: "E complet depășit! Începe tare, dar apoi se stinge, ca și la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 12:05

După ce a pierdut primul meci pe banca României, 0-3 cu Olanda, Cosmin Contra are parte de primele critici.

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, este de părere că actualul selecționer este depășit de situație și spune că Victor Pițurcă este cel mai potrivit pentru România.

"Contra e depășit de situație. Se vede asta. Mi-a plăcut de la Dinamo, la început. El pornește tare, dar gâfâie pe parcurs. E ca un atlet de 100 de metri. E foarte bun la început, dar pe parcurs se stinge. Nu are anduranță. Mereu începe fulminant. Selecția o poate face orcine, depinde ce faci după ce-i convoci pe jucători.

Pițurcă este cel mai potrivit. Nu știu ce le făcea, dar probabil că el are ceva în plus. Știa cum să-i țină pe jucători aproape. A obținut cele mai bune rezultate", a spus Porumboiu la Pro x.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
roadghost
roadghost  •  16 Noiembrie 2017, 19:49

Cum am mai precizat cu alta ocazie, Dl Porumboiu a declarat ca se intelege foarte bine cu vacile, mult mai bine decat cu colegii de breasla...hmm o fi din cauza numelui??! Anywhoo, pe acest considerent, propun sa nu mai fie luat in seama in chestiuni ce tin de natura umana si de indeletnicirile umane, ci strict in calitate de consultant pt tot ce tine de regnul animal si vegetal, filozofie veterinara, feng-shui furajer si aranjamente florale specifice zonei Moldovei

shark_34
shark_34  •  16 Noiembrie 2017, 19:05

Nu cred ca piturca ar fi mai bun acum decat contra,insa are dreptate cu stilul acestuia din urma.

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Noiembrie 2017, 12:46

Ce jucători avea Pițurcă în lot domnu Porumboiu,despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează