FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Telefonul fără fir » Vochin și Reghecampf se acuză reciproc: "Trebuia să știu cu cine am de-a face!"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 18:56

Andrei Vochin, consilierul președintelul FRF, i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf, cel care i-a acuzat pe cei din FRF că nu vor să îi dea numărul de telefon al lui Christoph Daum.

"I-am trimis numărul de două ori, nu doar prin SMS, ci și prin cineva, căruia i-am zis să îi dea numărului sau să îl trimită să își repare telefonul.

Nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect pentru că el dorește lucrul acesta. El este cel care pune vreascuri pe foc. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. Orice om de fotbal din România poate face rost de numărul lui Daum.

I-am dat de atunci numărul, de joi, când am discutat la telefon. Eram în cantonament și erau masorii lângă mine la masă, care au văzut cine m-a sunat. Le-am spus că i-am dat numărul de telefon. Probabil că are probleme cu telefonul sau cu rețeaua.

Azi la Federație m-am văzut cu un prieten de-ai lui Reghe și i-am spus că i-am dat numărul de două ori. I l-am dat și acelei persoane, ca o variantă de backup: «Dacă eventual are de gând să sune și nu are numărul și îl mistuie, dă-i tu numărul. Spune-i că eu ți l-am dat ție».

Ar fi trebuit să bănuiesc cu ce oameni am de-a face și să păstrez, ca să pot să dovedesc că am trimis. Dar de regulă îmi șterg toate mesajele", a delcarat Vochin la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
911172995609353
Gica Matei  •  16 Septembrie 2016, 10:13

Reghe... un antrenor mediocru si o mizerie de om. Un caracter infect. O spune un stelist, nu un fcsb-ist.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Septembrie 2016, 06:41

RegheBlat ...un antrenor mediocru care nu trebuie bagat in seama ...nu are nicio valoare ...

capca1
capca1  •  15 Septembrie 2016, 22:20

Așa, Vochin, ăsta, cine este?! Inventatorul mersului pe jos, al apei fierte sau al frigului din frigider ?! Ce face el, clătite cu usturoi sau, ce?! De ce ia un purcoi de bani de la FRF, e cascadorul de vorbe al lui Burleanu, așa-i?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează