FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICĂ

Tensiuni în interiorul Federației: "Poate nici nu trebuia să fim la Europene"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 16:06

Vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, Marcel Pușcaș, a oferit noi declarații legate de eliminarea României de la turneul final dinFranța, dar și despre rolul comisiei în alegerea unui nou selcționer.

"Comisia Tehnică nu a participat la numirea selecționerului. Comisia Tehnică ar trebui să stabilească niște lucruri, să caute soluții și să propună. Sigur, decizia finală îi aparține președintelui FRF și Comitetului Executiv.

Chiar dacă băteam Albania, chiar dacă am bătut Feroe, Finlanda, în calificări, problemele de fond ale fotbalului românesc nu se modifică. După cum arată harta fotbalului în acest moment, poate nici nu trebuia să fim la Europene. Atât timp cât Olanda, Norvegia, Grecia au lipsit, poate nu trebuia să fim prezenți", a spus Pușcaș la Dolce Sport.

Întrebat dacă o victorie cu Albania nu ar fi făcute uitate criticile aduse naționalei, oficialul a declarat că nu aceasta este atitudinea care ar fi trebuit adoptată.

"Ar fi fost păcat pentru că n-am fi făcut altceva decât să băgăm gunoiul sub preș, să aplicăm politica struțului. E o practică generală la români. Nu ne place să spunem lucrurilor pe nume", a adăugat Pușcaș.

România a strâns un singur punct în faza grupelor Campionatului European după înfrângerile suferite în fața Franței și Albaniei și egalului cu Elveția.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
daweroirl
daweroirl  •  29 Iunie 2016, 16:48

nu am inteles niciodata mentalitatea asta romaneasca de loser ,de ce mereu trebuie sa ne comparam cu altii pe partea negativa ,cu ceva pozitiv putem iesi in fata ? de ce nu declara Puscas ca ar fi trebuit sa fim acolo si de ce nu ,sa facem ce a facut Islanda ,de ex ! Nu ,noi mereu trebuie sa ne lamentam si sa ne victimizam ,ne multumim cu putin si asta se vede ,in toate domeniile!o tara frumoasa ,pacat ca-i locuita!

vladutz13
vladutz13  •  29 Iunie 2016, 17:36

Omul isi da seama cat de ridicol este??? Pai Grecia a lipsit pentru ca i-am eliminat noi!!! Poate daca gandeste asa ar trebui sa fie dat afara de la FRF!! Ca nu stiu ce cauta pe-acolo.... mai ales in comisia tehnica.

daweroirl
daweroirl  •  29 Iunie 2016, 17:33
Postat de papa_poulette pe 29 Iunie 2016, 17:09

Raspunsul este simplu: pentru ca in fotbalul romanesc, la ora actuala, chiar nu exista nimic pozitiv cu care sa ne laudam. Si ar fi chiar o lipsa de bun-simt si de realism sa sustinem altceva. Cui ii pasa de scolile de fotbal cu cativa pustani mai mult sau mai putin talentati? Pe noi, publicul larg, ne intereseaza fotbalul de seniori, ca de asta e sportul rege si se uita la el miliarde de oameni. La pustanii crescuti in centrele lui Burleanu sa se duca parintii cu flori, cu bomboane, cu ce vor ei, asta chiar nu ma intereseaza. Sa creasca, sa se antreneze si daca o iesi ceva de ei, bine. Important este ca la echipa nationala nu avem fotbal, nu avem o selectie corecta, avem staff medical schimbat peste noapte si o harababura damboviteana de care imi este tot mai scarba

adica tu vrei sa ne zici ca Irlanda ,Islanda ,Ungaria ,Albania au cu ce se lauda in fotbalul lor? nu ,nu au dar spera ,noi mereu pornim cu mentalitatea aia de loseer despre care-ti vorbeam ...si asa sunt si rezultatele!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează