FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

"Țipi tu la mine, drogangiule?!" » Becali, delir în direct: "Noi, românii, suntem dobitoci, proști și handicapați mintal!" + noi atacuri xenofobe și război cu FRF: "Să vină Kovesi să ne scape de Burleanu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 11:29

Dezamăgit de evoluția României din preliminariile CM 2018, Gigi Becali a avut o reacție nervoasă la adresa celor de la FRF și împotriva selecționerului Christoph Daum.

Într-o intervenție în direct la TV, patronul FCSB a fost extrem de nervos și supărat din cauza naționalei, spunând că "îmi plânge sufletul de durere". Acesta a fost cu greu convins de moderatorul TV Sport ro să vorbească și despre FCSB, dorind să-și continue monologul în legătură cu situația echipei naționale.

"Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce să văd eu? Pentru mine nu mai există echipa națională. Sunt amărât. Urlă sufletul în mine de durere! Noi avem jucători buni, dar trebuie puși în valoare de Daum. Păi, tu, joci cu Stancu mijlocaș dreapta și cu Chipciu mijlocaș stânga. Ce vrei să faci?! Înseamnă că vrei doar să faci contra.

Daum, dacă are demnitate, trebuie să vină și să zică «Hai că am plecat. Vă las, dar o să iubesc țara asta în continuare». Dar tu vii și cerți jurnaliștii. Vai de capul tău! Ai găsit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Dacă aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Țipi tu la mine, «drogangiule?» De ce vine și se dă mare patriot? Își bate joc de noi? Ne minte la televizor.

Hagi este cel mai bun selecționer. A zis că sacrifică tot pentru națională. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olăroiu și Dan Petrescu. Oameni care fac ceva", a spus Gigi Becali la TV Sport ro.

Gigi Becali și-a continuat războiul cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și cu membrii din Adunarea Generală a FRF.

"Noi chiar suntem sclavi pe toate palierele? Chiar nu mai sunt oameni care să ia taurul de coarne? Să vină Kovesi și să îi zică lui Burleanu: «Dacă ești obraznic și mizezi pe sclavagism, ia să te pun la punct!». Să apelăm la Kovesi, că nu avem la cine.

El a păcălit 250 de oameni să voteze cum vrea el. Băi, sclavilor, fiți români și bărbați! El îi păcălește pe alții să ridice mâna. Eu, în acest domeniu, nu pot face nimic pentru că are el 200 de oameni care ridică mâna. Face tiranie!

Noi, românii, suntem dobitoci, proști și handicapați mintal. Am pus un antrenor neamț și un grec la CCA (n.r. Kyros Vassaras). Îmi vine să mă retrag din toate activitățile când văd atâta lipsă de bărbăție", a adăugat patronul stelist.

un "tricolor" a dat din casă

Becali a dezvăluit că a discutat cu un internațional român, fost jucător la FCSB, care s-a plâns de Daum.

"Eu am vorbit cu un fost jucător al Stelei. Nu contează numele. Mi-a spus că Daum nu știe nimic tactic și că nu face nimic. Mi-a spus că habar nu are. Păi dacă nu știe nimic, de ce iese la conferință și ceartă jurnaliștii?", a spus Becali.

Citește și: Să plece Daum sau nu? Avem rezultatele sondajului independent cerut de selecționer după meciul cu Chile » Neamțul s-a comparat cu Halep

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
para.para
para.para  •  14 Iunie 2017, 21:53

"Dar tu vii și cerți jurnaliștii." - deci de-aia a luat foc becali, ca Daum i-a certat argatii.

751049255028841
Marius Ghenghiu  •  14 Iunie 2017, 21:07

un ta**it. Becali vb, ca daca era el in conferinta de presa dupa prinele 2,3 min se lua si ii injura pe toti si pleca, si ne mai si mintea pe fata cu diverse. nu l stim noi pe Becali cum face daca nu i convine ceva... ca i plin youtube ul cu injuraturile di mistocarelile lui. halal om. in mintea lui : "cine e BECALI! domle BECALI! " wai de mine

120673851726017
Dreptatea Doare  •  14 Iunie 2017, 20:44

Fecalii este un ***. Daum are dreptate nu FRF sau echipa sunt de vina ci Fecalii si lacheii lui vor sa-l dea jos pe Daum si pe Burleanu si sa puna un sclav al sau care sa-i puna jucatorii pe care ii vrea Fecalii, un om care sa stea in genunchi la telefoanele lui Fecalii A ajuns un INFRACTOR, un PUSCARIAS sa dea lectii de fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează