FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Toată lumea a încercat să-i schimbe decizia lui Stancu: "Am o oarecare dezamăgire"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 17:41

Bogdan Stancu (30 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere astăzi, când a anunțat că se retrage oficial din echipa națională (detalii, aici).

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, spune că selecționerul Cosmin Contra a încercat să-i schimbe decizia "Motanului", fără reușită.

"Cred că a contat mult că la ultimele două-trei convocări a venit accidentat a stat câteva zile în cantonament, doctorul a constatat accidentarea și a plecat. Probabil și-a dat seama că nu poate face față pe două fronturi. Cosmin a încercat să-l convingă să nu ia o astfel de decizie la această vârstă.

Cosmin a vorbit și cu antrenorul lui Bogdan de la club, dar el a fost foarte hotărât și nu și-a schimbat decizia. Am o oarecare dezamăgire față de toți cei care spun «nu» echipei naționale. Dacă motivele sunt superîntemeiate, cum a fost în cazul lui Chivu, atunci înțeleg", a declarat Vochin la TV Telekom Sport.

14 goluria marcat Bogdan Stancu în cele 52 de partide disputate în tricoul României

Vezi și

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  21 Februarie 2018, 18:19

Nu o sa imi lipseasca, ratangiu si un fotbalist modest! Cu penaltiurile ce a mai facut un pic de impresie. Problema e ca Alibec si Tucudean, cam singurii in care erau ceva sperante sa ajunga atacantii nationalei au luat-o si ei la vale! Keseru si Fl Andone mai misca, Rusescu e out...cu cine naiba atacam totusi? Sau il aducem pe Magia selectioner, ca la mijlocasi ofensivi avem abundenta, iar italianul se pricepe sa joace fara nici un atacant :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează