FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA, JOI, 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Toate deciziile luate de FRF în privința biletelor la România-Finlanda. Marți dimineață, o nouă ședință

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 20:06

Imediat după ce au aflat că România-Finlanda se va disputa cu spectatori, conducătorii FRF au intrat într-o ședință de urgență în care au pus la punct toate lucrurile ce țin de organizare.

01:10

Nu au fost stabilite prețurile biletelor, astfel că, marți dimineața, la prima oră, la Federație va fi o nouă ședință. Oficialii așteaptă anumite aprobări de la autorități, urmînd ca apoi să stabilească prețul tichetelor. Ședința e va încheia o dată cu prezența la conferința de presă a președintelui Răzvan Burleanu, care va anunța soluția găsită.

21:30

Șefii FRF au luat cîteva măsuri în această seară:

  • Biletele vor fi foarte, foarte ieftine.

  • Există șansa ca biletele să se vîndă și la case, însă încă nu s-au stabilit termenii.

  • Inițial se va deschide doar inelul 1, urmînd ca în funcție de cum va merge vînzarea să se deschidă ulterior și inelele 2 și 3.

  • S-a luat în calcul ca toți cei 7.000 de oameni înscriși în aplicația "Arena fanilor" să primească bilet gratis dar există două impedimente: e interzis să distribui gratis bilete la evenimente de acest gen (s-ar putea pune un preț simbolic de 1 leu), dar e și e un timp foarte scurt pentru a fi verificate toate id-urile de Facebook.
20:50

Conferință Răzvan Burleanu: Mîine, de la ora 10:30, președintele FRF va susține o conferință de presă pentru a oferi toate detaliile

20:41

Prima DECIZIE LUATĂ DE FRF: Mîine, de la ora 11:00, FRF va scoate la vînzare biletele pentru meciul cu Finlanda. Fiecare suporter își va tipări biletul pe o foaie și se va prezenta cu el la porțile de acces pe stadion (este sistemul etickets, folosit de obicei la spectacole ori concerte). Rămîi pentru a afla prețurile tichetelor!

AICI ESTE SITE-UL PE CARE SE VOR PUNE ÎN VÎNZARE BILETELE

ORA 20:16

Mircea Sandu reacționează: "Puneți prețuri mici și lumea va veni la stadion"

"Nu vreau să fie interpretate în vreun fel declarațiile mele, dar eu cred că acum cei de la FRF ar trebui să pună niște prețuri foarte accesibile pentru ca lumea să vină la stadion. Treaba lor ce vor face", a zis Mircea Sandu la Digi.

Citește și! Anunț de ultimă oră! România-Finlanda se va disputa cu spectatori în tribune!

Calculele calificării

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CALCULELE CALIFICĂRII

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

SAU

Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!

CUM NE CALIFICĂM DIN ETAPA URMĂTOARE:

Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Octombrie 2015, 08:50

pret : 5 ron peluze ... 10 ron tribune ... si gata ...

maotzedun
maotzedun  •  06 Octombrie 2015, 07:22

A zis burleanu sa va lasati masinile acasa, ca cica o sa circule metroul toata noaptea....

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Octombrie 2015, 01:20
Postat de valyomanyd pe 05 Octombrie 2015, 21:55

Ai dreptate, Burleanu a fost vazut la Nyon cu o sacosa plina cu bani si Lupescu tocmai a fost acuzat ca a primit mita :)))))) Mai ai din astea ? :)))))

ASTA A LUAT OBICEURILE ALORA DIN LONDRA:):) FUMEAZA CAM MULT..WEED... CHIAR SI PASIV..POSIBIL..;);) TE IA AMETEALA FARA SA VREI IN WEEKENDURI PE STRADA... CA PE NOLE LA WIMBLEDON

Vezi toate comentariile (20)
Comentează