FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE

Toșca așteaptă meciul cu Danemarca și are un mesaj clar pentru suporterii Stelei: "Acest lucru se poate face doar așa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 17:48

Alin Toșca se află pe locul 15 cu Betis în La Liga, însă gândul îi fuge la meciul decisiv cu Danemarca, de la Cluj, de pe 26 martie.

"În cazul în care vom câştiga acest meci, cred că avem şanse reale la locul 2. Este un meci foarte important, vom da totul să câştigăm, să ne păstrăm şansele la calificare. Chiar am vorbit cu domnul Badea după meciul de la Granada, că a fost să mă urmărească, şi a fost mulţumit de evoluţia mea", a declarat Toșca la TV Digi Sport.

Fostul fundaș al Stelei în vârstă de 24 de ani nu a uitat nici de formația lui Laurențiu Reghecampf despre care spune că speră să câștige titlul în Liga 1.

"Urmăresc fiecare meci. Îmi doresc ca ei să câştige campionatul, pentru că au echipă foarte bună, şi îmi doresc să intre în grupele Ligii Campionilor, pentru că asta este cel mai important.

Îmi doresc să vină suporterii alături de echipă, pentru că Steaua are nevoie de suporteri, dar acest lucru se poate face doar prin rezultate. Dacă Steaua are rezultate foarte bune, câştigă titlul, dacă merge în grupele Ligii Campionilor, atunci sunt 100% sigur că suporterii vor veni alături de echipă", a adăugat Alin Toşca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează