FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

Tricolorii, aduși cu picioarele pe pământ înaintea meciului cu Polonia: "Avem șanse 10%"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 20:54

Sorin Cârțu este de părere că România nu are șanse prea mari în deplasarea din Polonia, providențială pentru ca tricolorii să-și păstreze șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

"Oricând putem să facem o surpriză, pentru că avem jucători talentați, dar din punctul meu de vedere, Polonia e o echipă mai bună, cu jucători mai puternici. Joacă și pe teren propriu, iar șansele noastre cred că sunt de 10%. Un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi, pentru că înfrângerea ne-ar scoate definitiv din luptă", a spus tehnicianul la Sport Total FM.

În ce privește mandatul lui Christoph Daum pe banca naționalei, Cârțu susține că și-ar dori continuitate la echipă.

"Dacă cei din conducerea FRF sunt multumiți de modul în care lucrează selecționerul, eu sunt pentru continuitate. Consider că a lucrat foarte bine și echipa va putea crește", a adăugat Sorin Cârțu.

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1;
  • Partida amicală cu Chile se va desfășura la Cluj, pe 13 iunie, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  07 Iunie 2017, 08:50

Macar nu-l mai avem in public pe prostul ala care i-a dat cu petarda pe la ureche lui Lewandowski, l-a trezit din somn (ca nu facuse mai nimic pina atunci in minuutl 60+) si omul a dat imediat 2 goluri si ne-a terminat.

ray51
ray51  •  07 Iunie 2017, 08:26

10% sanse de a castiga in POLONIA? Sa presupunem ca vom reusi un gol. Depinde in ce moment al partidei. Daca este la inceput de meci, cavalcada atacurilor poloneze ne va face 'arsice'. Poate undeva prin minutul 91 ar fi o solutie, dar asta nu inseamna ca pana atunci doar ne-am aparat...

iosif._vs
iosif._vs  •  07 Iunie 2017, 00:04

Corect

Vezi toate comentariile (3)
Comentează