FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

VIDEO+FOTO Ce au făcut tricolorii după egalul cu Franța: „Un pahar de vin și somn” + ultimele declarații din cantonament

Foto: Raed Krishan +12   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , , , - Publicat marti, 25 iunie 2019 14:19

Naționala României U21 a efectuat astăzi ultimul antrenament la Meldola, urmând ca după amiază echipa să se mute la Bologna. Tot astăzi s-a desfășurat și conferința de presă la care au fost prezenți Radu Boboc și Adrian Rus.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Băieții lui Mirel Rădoi au început antrenamentul cu o alergare ușoară, apoi au început exercițiile intense.

Cosmin Contra și Lucian Sânmărtean au alergat și ei cot la cot cu elevii lui Rădoi, apoi cei doi s-au retras să joace un tenis cu piciorul.

 

conferința lui BOBOC ȘI RUS

Radu Boboc și Adrian Rus au fost prezenți la conferința de presă de astăzi și au vorbit despre Germania, adversara României din semifinale.

„Nu am petrecut. Am băut un pahar de vin și am mers să ne odihnim. Urmează să analizăm Germania. Au jucători buni, de calitate, dar și noi am demonstrat că avem calitate. Am bătut echipe cotate mult mai bine, nimeni nu ne dădea nicio șansă. Dacă aveam rezultate la echipele de club probabil și cotele noastre erau mai mari. Sperăm să trecem și de Germania”, a spus Boboc.

Adrian Rus l-a completat:

„Pentru mine a fost destul de greu, că ultimul meci oficial l-am jucat la începutul lunii aprilie. Mă bucur că domnul Rădoi îmi dă încredere. Nu mi-e frică de nicio echipă, poate veni orice națională. E cel mai dulce egal, e ca o victorie. E bine că am terminat pe locul 1. Sper să scriem istorie în continuare. Am învățat la școală istoria, acum o scriem noi! După meci m-am uitat la reluarea partidei. Îmi place să revăd meciul, să văd unde am greșit”.

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Soția lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  25 Iunie 2019, 16:11

Bravo băieți,și succes în semifinală!Orice s-ar întâmpla,pentru noi e de ajuns!

otican
otican  •  25 Iunie 2019, 15:48

FELICITARI DIN SUFLET,TOATA ROMANIA VA IUBESTE.RAZVANE,NU MAI FA ASTFEL DE COMENTARII,LASA-L PE TATAL TAU CARE ESTE CEL MAI AUTORIZAT.SA-TI SPUNA EL IN CATI ANI A FORMAT CORVINUL SAU DINAMO.

magic4ever
magic4ever  •  25 Iunie 2019, 15:05

Cu Rus alaturi de Nedelcearu apararea Romaniei a aratat mult mai bine...Pascanu a fost depasit de 2-3 ori destul de clar de englezi...Radoi ar trebui sa joace tot cu Rus si Nedelcearu impotriva Germaniei...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează