FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

"Tricolorii" nu și-au pierdut speranța: "Realist vorbind, putem prinde locul doi" » Ce vor face Daum și secunzii în perioada următoare: "Trebuie să le arătăm jucătorilor asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 00:56

Antrenorul secund al echipei naționale Ionuț Badea crede că România încă are șanse pentru a prinde locul doi în grupa de calificare pentru Mondialul din Rusia din 2018 și dă vina pe ghinion pentru rezultatele de egalitate cu Muntenergu și Kazahstan.

"Realist vorbind, ne putem bate la locul doi în grupă. Sunt situații diferite la fiecare meci în parte. Dacă am fi avut mai multă șansă, am fi avut patru puncte în plus și lucrurile ar fi stat altfel în această grupă", crede acesta.

Badea a dezvăluit că întreg staff-ul naționalei va urmări cantonamentele echipelor românești din această iarnă.

"Trebuie să fim prezenți alături de jucători în cantonamentele lor. Suntem alături de jucători în aceste stagii de pregătire pentru a arăta că suntem interesați de campionatul intern și de jucătorii tineri", a spus Ionuț Badea la TV Dolce Sport.

Daniel Isăilă, noul antrenor principal al naționalei Under 21 și fostul secund al naționalei din mandatul lui Iodănescu, va urmări cantonamentele Astrei și Viitorului din Cipru, în timp ce Ionuț Badea îi va urmări pe dinamoviști în stagiul din Spania.

Christoph Daum și secundul Rudi Verkempink vor fi prezenți în Antalya, pentru a urmări pe Steaua, dar și pe celelalte echipe românești prezente în Turcia.

  • Următoarea partidă a României din preliminarii se va disputa pe 27 martie, pe Cluj Arena, împotriva Danemarcei. 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  16 Ianuarie 2017, 11:06

La noi totul sau aproape totul se cladeste 'cu mai multa sansa'... Dar mana pe treaba, pe multa munca si pricepere, pe folosirea unor principii profesionaliste, pe selectarea personalului de varf, pe numirea unor meseriasi in functii de conducere, pe geniul administrativ al unor dedicati, prin conlucrarea si motivationarea nivelelor inferioare, etc. - asta nu aud, nu vad si nu simt. Dupa aplicarea tuturor elementelor expuse vine si ...sansa. Ea apartine invingatorilor!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Ianuarie 2017, 06:38

...sunt sigur ca ne calificam ...

brandremist
brandremist  •  16 Ianuarie 2017, 05:56

Să ți se dea șansa în minutul 95 să câștigi un meci după o prestație penibilă se numește noroc. Să te ferești un meci întreg de adversar ca la sfârșit să fii aproape de o pară mălăiață se numește noroc. Nu mai spun că dacă stai pe linia porții adverse s-ar putea să-ți împiedici propria echipă să înscrie. Nu meritam să avem 9 puncte. Iar partida cu Danemarca ne va scoate definitiv din calcule.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează