FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 28 MARTIE, 20:45, ANTENA 1

Tudorel Stoica: "Dacă prindem o zi bună, batem orice naţională din lume!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2009 00:00

Fostul internaţional Tudorel Stoica a prefaţat întîlnirea dintre România şi Serbia şi spune că tricolorii se pot impune în faţa oricărei reprezentative din lume în cazul în care prind o zi bună.

"Partida cu Serbia e importantă, dar nu decisivă. Dacă am obţine 4 puncte din următoarele două jocuri ar fi foarte bine, 6 ar fi excelent. În cazul în care pierdem, şansele noastre la calificare se diminuează considerabil. Cred că sîntem favoriţi, deşi valoarea individuală a sîrbilor e incontestabilă.

E relativă teoria cu echipa mai în formă pentru că ambele naţionale nu au mai jucat de ceva timp. Dacă prindem o zi bună, putem bate orice reprezentativă din lume! Absenţa lui Chivu e importantă, dar am încredere în soluţiile pe care le va găsi Piţurcă" a spus Stoica pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  26 Martie 2009, 09:14

va fi ca la , Plevna pitzi, pe ruf si jucatorii, mai mult sau mai putin , modesti , isi vor da seama ca asta nu ii lase sa joace ; de ce tot experimentam??sa vina un antrenoe , care stie caretea fotbalului , nu tot felul de expirati, care au luat o diploma

ionut13
ionut13  •  25 Martie 2009, 18:20

:))mor de ras:)asta sigur erea beat cand a spus asa ceva:)))pai si eu daca prind o zi buna il bat pe bute si ajung campion:))))..

 •  25 Martie 2009, 17:51

Tudorele nu mai lua pe nas si lasa spritzu cauite-te si tu ce prostii spui. Echipa asta daca prinde o zi buna POATE eventual sa scoata un egal cu Bulgaria. Stiu cae tovarasul tau brbugiu antrenor, dar e pacat ca te fai de ras cu comentaiile tale.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează