FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

A refuzat confruntarea televizată » Motivul pentru care Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu nu vor sta față în față

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 20:23

Ionuț Lupescu, 49 de ani, a declinat oferta unei confruntări televizate înaintea alegerilor pentru președinția FRF, de pe 18 aprilie, invocând lipsa de respect cu care a fost tratat de Răzvan Burleanu, 33 de ani.

"Nu pot sta de vorbă cu cineva care nu are vreo urmă respect. A încercat să facă din persoana respectată care eram la UEFA un infractor. Uitați-vă ce le-a făcut lui Gică Hagi, lui Gică Popescu. Eu am venit să unesc lumea fotbalului, vreau respect. Cu Marcel Pușcaș stau cu drag de vorbă oricând", a declarat Ionuț Lupescu la TV Digi Sport.

Burleanu a publicat pe site-ul său o nouă serie de dezvăluiri din perioada în care Ionuț Lupescu era director general al FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

 Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

Episodul 5: Burleanu continuă seria dezvăluirilor: "Cum a plătit FRF un milion de euro pentru servicii de izolare fonică, băuturi alcoolice, servicii de telefonie și eșarfe către firma prietenului lui Lupescu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
10212986764158451
Iulian Silviu  •  07 Aprilie 2018, 00:49

Un om care este curat cu adevarat și nu are ce sa i se reproșeze nu va refuza nici o confruntare cu adversarii. Din refuzul celor doi înțeleg ca au ceva de ascuns legat de activitatea vremelnica în FRF și ca nu au capacitatea de a se contra cu adversarii în idei și proiecte. Dacă sunt bărbați adevărați, vor duce lupta în teren, se vor confrunta ori de câte ori va fi nevoie la tv sa-i vadă tot poporul, nu se vor ascunde în tranșee apelând la alte strategii brevetate de politicieni. Burleanule, Lupescule dacă vreți președinția FRF, nu va mai ascundeți băieței, nu va mai puneți avocații și cățeii sa latre în locul vostru, ieșiți voi în fata sa va vadă lumea ce porumbei scoateți pe gura când nu aveți lângă voi consilieri. Deși nu îl cunosc personal și nu am avut nici o tangenta, salut deschiderea domnului Pușcaș. Este singurul care dorește confruntari tv. Probabil omul știe pe ce se bazează, este curat și cunoște meserie. În concluzie voi cei care votați, nu va lasati duși de val sau cu preșul, în joc este soarta fotbalului românesc!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Aprilie 2018, 14:36
Postat de eugeniustin pe 06 Aprilie 2018, 10:07

Spre deosebire de lupescu ionut care ii dadea contracte nevestei si care e in echipa cu prunea...

Ati scris din sediul FRF domnule? Sau de la Unitatea Militara unde lucreaza domnul acela cu ochelari?

eugeniustin
eugeniustin  •  06 Aprilie 2018, 10:07
Postat de cpt.ahab pe 05 Aprilie 2018, 23:41

Cu papagalul ăla politic de Burleanu nu poți avea o confruntare normală. E un soi de Băsescu- limbut și șmecheros, care duce orice discuție în derizoriu. Ăla-i terenul lui Burleanu: trăncăneala și acuzele, mai mult sau mai puțin fondate. În rest, mai nimic de capul lui. A venit la FRF să se căpătuiască.

Spre deosebire de lupescu ionut care ii dadea contracte nevestei si care e in echipa cu prunea...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează