FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra a fost validat ca selecționer + Detalii de la ședința Comitetului Executiv al FRF: i-au tăiat din bani lui Daum!

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 17:25

Comitetul Executiv al FRF s-a reunit astăzi pentru a vota numirea lui Contra pe banca tehnică a naționalei României. Noul selecționer va fi prezentat azi, la ora 19. Conferința va fi liveTEXT pe GSP.ro, AICI.

update 17:10

În contractul lui Cosmin Contra există două prevederi referitoare la o eventuală reziliere:

  • în cazul în care Contra doreşte rezilierea unilaterală, va avea de plătit o compensaţie către Federaţie;
  • în sens invers, Federaţia poate rezilia unilateral contractul, fără a plăti clauze, în situaţia în care echipa naţională pierde matematic orice şansă de calificare la EURO 2020.

De asemenea, la mijlocul lunii noiembrie, când vor avea loc meciurile de baraj pentru CM 2018, lui Contra i se vor aranja două amicale, probabil unul acasă şi unul în deplasare. Adversarii vor fi aflaţi în zilele următoare.

Ştirea iniţială:

Cei prezenți au votat în unanimitate învestirea lui Contra, stabilind, totodată, rezilierea contractului lui Christoph Daum.

"Guriță" a fost prezent preț de câteva minute în ședință, rezumându-se în a declara că "e obligatoriu ca naționala să se califice la EURO 2020 și sper să îndeplinesc acest obiectiv". 

De asemenea, s-a stabilit că Daum va mai primi doar salariul pe luna octombrie, 45.000 de euro net, nu și cele pe noiembrie și decembrie.  

În plus, s-a hotărât că bugetul de organizare pentru meciurile cu Kazahstan și Danemarca, de pe 5 și 8 octombrie, să fie de 395.000 de euro. 

Componența Comitetului Executiv FRF

Răzvan Burleanu - președinte
Gino Iorgulescu - prim vicepreședinte
Octavian Goga - al doilea vicepreședinte, reprezentant al fotbalului amator
Valeriu Argăseală - reprezentant al cluburilor din Liga 1
Dănuț Coman - reprezentant al cluburilor din Liga 1
Auraș Brașoveanu - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a
Marcel Ghergu - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a
Mihai Dăscălescu - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a
Florea Spînu - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a
Cătălin Gighir - reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori
Cristian Vornicu - reprezentant al cluburilor de fotbal în sală
Alin Cioban - reprezentant al cluburilor de fotbal feminin
Kyros Vassaras - președintele CCA
Emilian Hulubei - președintele sindicatului fotbaliștilor recunoscut de FIFPro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  23 Septembrie 2017, 08:17

VAXXXX!!!DAUM SE VA ADRESA FIFA SAU UEFA SI ""CIURLI-BURLI""SI CIRACII LUI II VOR PLATI TOTI BANI PLUS PROBABIL SI O DOBANDA!!***NUMITA SI BURLEANU NU SCAPA NICI O OCAZIE SA NU SE FACA DE RAS si ce este mai rau ca face si fotbalul romanesc de ras!!!!tTREBUIE SA SCAPAM DE ACESTA NAPARCA!!!!AFARA!!!!!DEMISIA!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  22 Septembrie 2017, 20:56

Deci burleanu l-a tepuit pe neamt.Sa nu uite ca a trecut prin Romanica.Daca *** ***.Halal tara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1779502482283942
Emil Nae  •  22 Septembrie 2017, 18:51

va face *** praf.Nu a facut nimic pe nicaieri ca sa-l recomande. dar va fi bun pentru ca este de-al nostru si la el tine smenozelile , arajamente, vopsitul si umflatul ca-i de-al nostru. La daum ar fi tinut vreodata selectii ca lobont, totje, grozavu? niciodata. Dar acum ca am ramas noi intre noi hai sa-i ajutam saracii ca poate prind si ei ceva un alt angajament. Si asa va iesi comisionul impresarului care va imparti cu selectionerul cu ziaristii care ii vor umfla ca mari jucatori, nestemate ce altceva. La daum ar fi tinut asa ceva nici vorba. Asa sintem fericiti. Cit despre rezultate ce naiba sa zici de ar veni murinio, goardiola si ancelotii tot trei si tot nu ar face nimic ca nu pot face bici din *** sa mai si pocneasca Lotul este plin de nestemate care freaca banca in est ca in vest nici pentr asta nu sint buni. La asa jucatori ce sa faca murinio poate sa intre sa joce el cu guardiola si anceloti. Dar gura noastra va minca asta-i sigur

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează