FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE

Umplem Arena Națională la meciul cu Polonia! Burleanu a anunțat câte bilete s-au vândut

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 19:08

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Polonia, care este pe 11 noiembrie, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.RO. 

"S-au vândut aproape 28-30.000 de bilete pentru meciul cu Polonia, deci e o solicitare foarte mare a suporterilor şi cu siguranță ne aşteptăm ca stadionul să fie plin.

Ne dorim să facem din asta un avantaj", a declarat Burleanu conform DolceSport.

...despre selecția făcută de Daum: "Mă bucur că vorbim de o reconstrucţie, că avem parte de ea, vorbim despre jucători tineri care îşi găsesc locul la nivelul primei reprezentative"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
George
George  •  25 Octombrie 2016, 07:53

Eu stau vis-a-vis de stadion ( Bd. Basarabia ) si nu este nici drecu la bilete..........si refuz sa cred ca s-au vandut 30.000 online..............

para.para
para.para  •  24 Octombrie 2016, 22:25

Din ce se vede scris pe banner-ul din imagine, poporul il sprijina neconditionat pe Daum, indiferent cat s-ar da peste cap sa-l schimbe jiji, ioanitoaia si tabloidul sporturilor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Octombrie 2016, 21:43

Se umple, se umple, ca vin coregrafii sa-i vada pe Steliano si Dorin pe banca...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close