FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un adversar mai puțin pentru Burleanu la șefia FRF » Era printre favoriți, dar e tranșant: "Nu mă interesează" » Atac dur la Daum: "Nici acum nu îi știe pe jucători"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 16:34

Ciprian Marica a vorbit despre situația echipei naționale și a declarat că în acest moment nu este interesat de o candidatură la alegerile pentru șefia FRF, din martie 2018, deși era văzut printre favoriți.

"În momentul acesta nu mă interesează o candidatură la președinția FRF. Mă deranjează că în momentul acesta domnul Burleanu nu este sigur de ceea ce a reuși. Vrea, prin diverse tertipuri, să își protejeze funcția. Cred că un fotbalist român are competența necesară să conducă Federația Română de Fotbal", a spus Marica la ProX.

Fostul atacant a vorbit și despre Christoph Daum, fostul selecționer, pe care l-a criticat pentru rezultate avute.

"Mentalitatea a fost cea mai mare problemă pe care a avut-o Daum. Nu s-a pliat pe mentalitatea fotbalistului român. Cred că nici acum nu cunoaște foarte bine jucătorii. Sunt lucruri care mi-au dat de înțeles ca Daum îi știe pe fotbaliști, nu cunoaște mentalitatea și că nu cunoaște fotbalul românesc. Cred că nu a avut nici o conducere care să îl ajute", a adăugat fostul atacant.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  17 Septembrie 2017, 08:07

Doar calitatea de jucător de fotbal nu e suficientă pentru a fi manager. În plus, așa cum a spus și Marica, e o diferența de mentalitate intre iucatorii români, educați și crescuți până la 18-23 de ani în sistemul romanesc, diferența exemplificată de numărul mare de jucători care nu se adaptează la echipe din campionate din vest. Întrebarea e : fotbalulul românesc vrea să crească și să fie compatibil cu fotbalul de top, sau ne mulțumim cu miuță noastră și spectacolul de la Tv, mai important decât spectacolul de pe stadion?.....Daum a tuturor un fotbal compatibil.....

10206088110775210
Enver Hoxha  •  16 Septembrie 2017, 17:54

De unde a apărut ideea asta că Marica (!) ar putea fi președinte?? Evident că ar fi peste Burlică - dar asta se poate spune despre aproape oricine...

valentinn10
valentinn10  •  16 Septembrie 2017, 18:00
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Septembrie 2017, 17:16

Marica ...mare caracter ...un model de corectitudine ...el o sa fie un demn urmas a lui Burlanoiu ...

N-auzi ca nu vine?, nu vrea...bai frate baai...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează