FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un antrenor din garda veche voia locul lui Burleanu: "Regret că nu am candidat la președinția FRF" » Ce spune despre preluarea echipei naționale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 19:18

Ioan Andone a dezvăluit azi că regretă faptul că n-a candidat la președinția FRF în luna martie a anului trecut, cînd șef peste fotbalul românesc a ieșit Răzvan Burleanu.

"Acum îmi pare rău că nu am candidat la președinția FRF. A fost o greșeală. Poate totul e spre bine. Importantă e sănătatea, ce lași în urmă, cum muncești. Unul dintre motivele pentru care nu am candidat atunci a fost că la președinție candida Gheorghe Popescu. Cred că ar fi meritat să fie președintele FRF. Și cred că va gîndi la fel și peste doi ani", a spus Ioan Andone pentru Dolcesport.

Antrenorul lui Aktobe în vîrstă de 55 de ani consideră că la cîrma naționalei României au fost prea mulți tehnicieni steliști și spune că ar fi meritat și el o șansă.

"Sînt alții mai tineri care merită să antreneze naționala, mie mi-a trecut vremea. Lăsînd gluma la o parte, mă bucur că Mircea Sandu s-a gîndit la mine. Au fost prea mulți antrenori pe filiera Steaua. Nu că nu ar fi fost buni... Cred că meritam și eu o șansă, așa era normal. Cam greu să mai ajung eu sau Mircea Rednic. Poate Mircea, el e în România, poate se gîndește cineva și la el", a mai adăugat Andone.

România va juca împotriva Finlandei joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CALCULELE CALIFICĂRII LA EURO 2016

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

SAU

Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!

CUM NE CALIFICĂM DIN ETAPA URMĂTOARE:

Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Octombrie 2015, 08:10

din ce am auzit de la unii jucatori ce au fost antrenati de Ando ( si care jucau titulari ) , Ando este un antrenor subtirel . Deci avand in vedere ca PAREREA CEA MAI AVIZATA ESTE CEA A CELOR CARE SIMT SI TRAIESC TOATE CLIPELE UNUI FENOMEN ALATURI DE PERSONAJUL DESPRE CARE DISCUTAM tind sa cred ca ANDO are gura cam mare raportat la competenta sa . Nu-mi aruncati vrajala cu rezultatele ca nu o halesc . Aia e alibiul , pragmatismul de proasta factura sub care antrenorii romani s-au obisnuit sa ascunda nivelul jalnic al competentei lor deci Ando ia-ti banutii pe la azeri si mergi pe burta ca mai stim si noi despre cat de meserias esti

zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2015, 00:06
Postat de ion_ciobanu pe 07 Octombrie 2015, 21:54

Andone e om, nu ştiu de ce l-a adus în discuţie pe rrednic. Andone a fost jucător mare, e un antrenor decent şi ca om pare O.K. spre deosebire de cei doi pe care i-a nominalizat, Rednic, pe care nimeni nu-l laudă sau Popescu, care e nu doar un infractor, dar şi un om rău şi prost, din păcate, deşi a jucat fotbal la nivel înalt. Respect Andone, discuţiile stelişti vs. sinamovişti nu-şi au rostul, îs puerile, prosteşti!

era vorba ca antrenori dinamovisti nu au nicio sansa la nationala, de la m.lucescu nationala nu a mai avut un antrenor dinamovist !!! eu zic ca andone ar avea si el o sansa decat nea cascheta plouata care nu a mai antrenat de 23 de ani !!! Ati ramas cu amintirea acceia din trecut, cu performanta respectiva dar uitati multi ca nationala aia juca si fara antrenor !!! Andone merita si el o sansa, la fel si Rednic dar preferam sa ramana la DINAMO incontinuare !!!

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  07 Octombrie 2015, 21:54

Andone e om, nu ştiu de ce l-a adus în discuţie pe rrednic. Andone a fost jucător mare, e un antrenor decent şi ca om pare O.K. spre deosebire de cei doi pe care i-a nominalizat, Rednic, pe care nimeni nu-l laudă sau Popescu, care e nu doar un infractor, dar şi un om rău şi prost, din păcate, deşi a jucat fotbal la nivel înalt. Respect Andone, discuţiile stelişti vs. sinamovişti nu-şi au rostul, îs puerile, prosteşti!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează