FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un antrenor român îi face praf pe șefii FRF: "Sunt supărați că nu-și mai pot împărți banii"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 18:26

Sorin Cârțu a sărit la gâtul conducerii FRF după dezamăgirea de la Campionatul European din Franța și spune că actualii conducători ai fotbalului românesc trebuie schimbați.

"Eu am spus înainte că nu îmi fac cine știe ce iluzii despre prestația noastră la CE. 

Nu poți să aduci conducerea echipei naționale un antrenor care să își facă CV. Este un hal de degradare. Eu nu sunt de acord cu ideea asta de antrenor străin, mai ales că ceea trebuie făcut în fotbalul românesc este o mare restructurare, pentru că altfel ne mințim.

Sigur că ei sunt obligați să mai încerce o calificare, pentru că mai vin niște bani, mai sunt iar împărțeli. Nenorocirea mare și supărarea mare a celor din FRF nu e că nu am mers noi în optimi, pentru că știai că te oprești acolo, dar mai erau niște bani. Făcuseră niște calcule, cum se împart. Aici e supărarea lor, nu că făceai nu știu ce performanță. Era de plesneală, de noroc și avem de împărțit bani, că asta e ideea", a declarat Sorin Cârțu la Dolcesport.

"Ăștia care sunt acum la FRF nu sunt în stare să facă schimbări în bine, în nici un caz nu poți să faci restructurarea fotbalului cu asemenea oameni"
Sorin Cârțu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
898756456920785
Dor Elf  •  01 Iulie 2016, 11:28

Eu zic sa dam conducerea FRF jos..si apoi punem antrenor.

427278137453618
Walter Wicky  •  01 Iulie 2016, 09:25

In trecut lucrurile erau clare,mafia si intelegerile erau lege.Am uitat repede cum a fost lucrat DOBRIN la nationala dupa ce a reusit sa ne califice.GASCA DE JUCATORI ,ANTRENOR SI CONDUCERE A DECIS CA DOBRIN SA NU JOACE .

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iunie 2016, 21:41

Marea Unire sub Cuza a fost o minune.Nu si domnia acestuia.In acei ani s-a luat decizia ca datorita coruptiei din Romania e nevoie de rege strain.Si a fost adus Carol 1 de Hohenzolern.Care a facut treaba.A terminat cu gastile boierilor a castigat Independenta Romaniei.A urmat Ferdinand care a intors Romania contra Germaniei sale natale si a reusit Marea Unire.Carol al doilea a fost unrege mai mul;t pentru cultura decat pentru lupta.Mihai a reusit intr-o perioada dificila recuperarea Ardealului dupa arestarea lui Antonescu.Regii Romaniei moderne au transformat tara intr-una dezvoltata.Perioada interbelica a fost cea mai buna din Istoria neamului. Eu unul nu am incredre intr-un antrenor roman.Va cadea iarasi prada influentei paguboase a Stelei. Deci antrenor strain!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează