FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR1, GSP

Un apropiat al lui Daum dezvăluie cum lucrează selecționerul: "E adeptul formării unei echipe! Sunt lucruri mai importante decât să-i ducem pe jucători la chef, unde se formează grupulețele"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 15:34

Dorinel Munteanu, un apropiat al selecționerului Christoph Daum, a vorbit despre naționala României și despre probleme de la echipa națională.

"Nu cred că se pune problema schimbării lui Daum în funcție de rezultatul din următoarele două meciuri. Din păcate, sunt foarte puține etape de jucat în această campanie preliminară și suntem obligați să câștigăm. Doar așa putem să ne menținem șansele de calificare. Știm foarte bine ce adversari avem în grupă.

Trebuie să câștigăm în Armenia. Nu va fi ușor, dar sunt sigur că timpul petrecut de jucători împreună cu antrenorul nu a fost degeaba și vom vedea o altă echipă decât cea cu Muntenegru. Ce a fost cu Muntenegru nu trebuie uitat. Sunt convins că s-a extras ceea ce a fost bun, nu ceea ce a fost rău. Toata lumea știe și a văzut ceea ce a fost rău. Sper să nu se mai repete erorile făcute.

Christoph Daum este un adept al formării unei echipe unite. Atmosfera bună se vede pe teren, acolo unde lucrurile mărunte fac diferența.

Sunt lucruri mai importante la o echipă decât să scoatem echipa într-o zi și să chefuim, să bem și să zicem că suntem prieteni. Din contră, atunci se formează grupulețele, găștile", a spus Munteanu la DolceSport.

"Cred că fundașul dreapta este ocupat de Săpunaru sau Benzar. Nu cred că Daum îl va folosi pe Săpunaru ca mijlocaș. Nu pot fi de acord că Tamaș este cel mai bun fundaș al României. Am puține rețineri" Dorinel Munteanu

Citește și: Marica se ia de jucătorii României: "E trist că spun asta! Lipsește un lider la națională" » Ce spune despre Daum

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează