FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Un apropiat al lui Lucescu dezvăluie: "Vă dau două motive pentru care nu ar fi venit să antreneze România!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 16:05

Grigore Sichitiu, antrenor, fost conducător la Rapid și un apropiat al lui Mircea Lucescu, a dezvăluit că tehnicianul de 72 de ani ar fi refuzat orice ofertă venită din partea șefilor Federației Române de Fotbal pentru a fi numit selecționerul României.

"Nu ar fi venit să antreneze naționala României. Vă dau două motive: unul este legat de starea actuală a fotbalului românesc, iar al doilea îl reprezintă conducerea Federației Române de Fotbal.

A analizat foarte bine și s-a gândit unde s-ar simți cel mai bine. El știe foarte bine fotbalul turc, după ce a lucrat la Galatasaray și Beșiktaș. Are șanse mai mari să se califice la Campionatul Mondial cu naționala Turciei", a spus Sichitiu la TV Digi Sport.

Mircea Lucescu a fost numit recent pe banca naționalei Turciei, cu care a semnat pe 2 ani, plus opțiune pe încă unul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
u09cluj
u09cluj  •  12 August 2017, 21:15
Postat de iobag pe 12 August 2017, 17:54

Ma praduitorule, ienei a iesit din grupe la campionatul european dupa ce a lasat anglia si germania acasa, daca nici el n a facut nimic la nationala inseamna ca idolul tau mucica nici n ar mai trebui mentionat. Si vezi ca la victoria cu austria tot ienei era antrenor.

http://www.uefa.com/uefaeuro/season=1988/matches/round=211/match=***/ ...ce Enei visezi ?uita-te pe.siteul UEFA sa vezi cine era antrenor la Rom-Aut 4-0 ! Dupa acel meci a venit Enei la nationala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

948956548471669
Andronache Georgian  •  12 August 2017, 18:08

Vom mai fi pe harta fotbalistica doar la Europene,si asta pt ca se tot mareste numarul participantelor pana vor evita preliminariile...La Mondial vom fi spectatori in urmatorii 20 de ani...Conditiile de performanta in Romania sunt jalnice.Tari ca Irlanda,Wales,Finlanda,Islanda si chiar Feroe sunt la alt nivel fata de Romania si asta se va vedea in urmatoarele campanii preliminare cand ne va fi si mai greu sa tinem pasul cu acestea.Multumim domnilor Mitica Dragomir,Mircea Sandu,Burleanu si tuturor patronilor de cluburi fara centre de juniori.Si nu in ultimul rand presei,cea care promoveaza aceste mizerii ce si-au creat averi pe spinarea fotbalului romanesc.Hagi,inca asteptam aia 5 decari care or sa poarte destinele fotbalului romanesc.Sau ii dai la FCSB si pe astia?

iobag
iobag  •  12 August 2017, 17:54
Postat de mihaiyahoo pe 12 August 2017, 17:15

Bravo lui! Lucescu a fost demis de la națională după ce a bătut Austria cu 4-0 ,ca să fie adus mari steliști Ienei care a luat cupa campionilor europeni cu Steaua și nu a făcut nimic ungurul ăla ! Bine face că nu vine , după ce ne-am bătut joc de el!

Ma praduitorule, ienei a iesit din grupe la campionatul european dupa ce a lasat anglia si germania acasa, daca nici el n a facut nimic la nationala inseamna ca idolul tau mucica nici n ar mai trebui mentionat. Si vezi ca la victoria cu austria tot ienei era antrenor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează