FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un apropiat al lui Mircea Lucescu știe ce răspuns va da "Il Luce" cu privire la preluarea naționalei: "Am discutat cu el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 17:25

Federația Română de Fotbal încă mai speră să-l aducă la cârma naționalei pe Mircea Lucescu, actualul antrenor al lui Șahtior, însă unul dintre cei mai buni prieteni ai lui "Il Luce" spune că tehnicianul nu va reveni în România.

Dinu Gheorghe recunoaște că a avut o discuție cu Lucescu pe această temă, iar antrenorul i-a spus că are mai multe oferte din Europa.

"Am discutat recent cu Mircea Lucescu. Din ce știu eu, Lucescu va pleca la o altă echipă din Europa. Are oferte, nu sunt probleme. Iar Federația nu poate să-l plătească la nivelul de afară", a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

Citește și: FRF pregătește revenirea lui Mircea Lucescu » Anunțul făcut de un oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Aprilie 2016, 23:51

asta e lucescu,unu care a refuzat tot timpu nationala si vrea doar bani,l-a trimis pe fisu si ne a distrus

1060898257316456
Marin Mihai  •  08 Aprilie 2016, 22:56

Cu siguranta nea Mircea nu va dori sa revina la nationala,a spus-o raspicat cand a fost indepartat de la carma echipei,intr-un interviu si altii s-au bucurat de roadele muncii dumnelui.Veti observa ca "generatia de aur" s-a cladit pe truda si transpiratia domniei sale. Nu are ce mai demonstra,a facut-o la cel mai inalt nivel in Europa.Daca prin absurd ar reveni ,toate echipele nationale la fiecare categorie de varsta,vor trebui sa aiba girul dumnealui si nu cred ca "federalii" si "baronii" echipelor de club ar accepta sa piarda controlul.Noi ne vom scalda in aceiasi mocirla si ne vom califica cand si cand datorita norocului.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Aprilie 2016, 21:46

Nu vrea sa moara sarac . Capitalismul e mai important decit NATIONALA ROMANA. STAIRWAY TO HEAVEN .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează