FOTBAL  »  NATIONALA  »  U18

Un fost dinamovist, cooptat în echipa FRF: "Cunosc deja unii jucători, am colaborat cu ei înainte de a deveni selecționer"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 14:43

Fostul antrenor al echipei U19 a lui Dinamo, Florin Bratu, a ajuns la un acord pentru a prelua echipa națională U18 a României, începând din această vară, anunță site-ul oficial al Federației.

Tehnicianul de 37 de ani a câștigat alături de juniorii lui Dinamo titlul de campion al Ligii Elitelor și Supercupa României în sezonul trecut.

"Este o mare provocare a începutului de carieră după ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipă de club. Când a apărut această propunere, nu puteam refuza. Obiectivul nostru este acela de a încerca să aducem în prim-plan cât mai mulți tineri de valoare și să-i pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă viitorul lor fotbalistic.

Cunosc deja atmosfera, dar și pe unii dintre jucători, deoarece am putut colabora cu ei în calitatea mea de ambasador al echipei naționale U18 înainte de a deveni selecționer", a spus Florin Bratu pentru frf.ro.

Pentru reprezentativa U18 a României evoluează, printre alții, Marco Dulca, fiul fostului fotbalist Cristi Dulca, dar și Andrei Vlad, noul portar al celor de la FCSB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gumbo
gumbo  •  11 Iulie 2017, 16:10

L-a pus *** pe Bratu la patru ace a la botezatu, plus o batistuță, bineînțeles *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează