FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELCŢIONER

Un fost mare "tricolor" trebuia să fie selecționerul României: "Îşi dăduse acordul! Este genul care muncește de dimineața până seara" » Pont: nu e Hagi ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 19:06

Gică Popescu a vorbit despre naţionala României şi a dezvăluit că l-ar fi numit pe Dan Petrescu selecţioner, dacă el ar fi câştigat alegerile FRF din 2014.

"Nu l-aş fi pus pe Hagi selecţioner. Nu el trebuia să fie. Naţionala îl avea selecţioner, pe Victor Piţurcă. Dacă el pleca, l-aş fi adus pe Dan Petrescu. Am vorbit cu el şi şi-a dat acordul.

L-am întrebat dacă ar veni selecţioner dacă naţionala nu ar avea antrenor. Mi-a spus «pentru tine, vin oriunde vrei». Petrescu este genul de antrenor care se încadrează în proiectul meu. La naţională trebuie să fie un selecţioner care să vină la 8 dimineaţă şi să plece la ora 9 seara. Petrescu, Olăroiu şi Hagi sunt genul de antrenori care se încadrau în proiectul meu. Trebuie să coordoneze totul. Să se ocupe de toate naţionalele", a spus Popescu la Digi.

  • Dan Petrescu, 48 de ani, a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Kuban, Al Arabi, Dinamo Moscova, ASA şi Jiangsu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Septembrie 2016, 22:18
Postat de becalidinamovit pe 27 Septembrie 2016, 20:24

veneai tu ,,toti samasarii de jucatori munceau de dimineata pana seara ..dan peteescu in afara de urziceni und emmul ia cumparat sii vantul?! ce realizari a mai facut ?macar a plevcat de la un club fara sa fie reziliat contractul pe cale amiabila cu un sut direct in dos pe usa di spate ..daca venea popescu cumnatu lui hagi ,colcaia nationalele de jucatorii lui hagi,george era si mai avantajat ca acum iar fratii impresari facea legea la loturile nationale ,machidnii isi intrau in fuleu atunci ..bine ca nu a ajuns ..daca era asa un pios dece a fost condamnat ?saracu a luat si e cateva milioane si a fost nedreptatit ..sarautu ..poate a vrut sa zica ,cand jucam la dinamo primeam bani d ela steaua ..nu a stat decat 6 luni capitnaul barceloneiu la dinamo ,motivul cand intra pe teren parca era mereu incaltat invers si era si legat la siretruri ..mergi cu domnul .?

Ce increngătura dracu ar fi fost dacă iesea ăsta presedinte , ar fi fost ăștia ca la ei în bătătură, ar fi făîcut orice fără să dea socoteală cuiva ! Un profitor și un laș ...după ce că jucă ca o cizmă la dinamo și nu punea osul că era vedetă , pe două luni a luat 400 000 de euro, adică pentru tot returul și a dat bir cu fugiții în Germania după ce Dinamo i-a întins o mână ! Mă întreb cum mai au tupeul alde ăsta , meme și becali, să apară cu nonșalanță ca și cand nimic nu s-a întamplat să ne dea lecții de ....orice la televizor ??!!! Cât despre Dan Petrescu , el a fost facut mare de Bucșaru și Urziceni a fost probabil ( la bătaie mare cu fcsb), cea mai ocrotită și ajutată echipă care a câștigat titlul în Romania ! Imi aduc amince ce circ făceau cei doi popândăi pe margine, ce presiune puneau pe arbitri și cum la fiecare săritură la cap a lui Bilașco era fault ( cam 15 pe meci !!!!), că aveau cel puțin un 11 m. pe meci și echipa adversă era repede lăsată în inferioritate !!! Să mai zic și de lucrătura cu petrescu-popescu-Nadal -arbitru spaniol .....meci în care Dinamo a fost pur si simplu arbitrată după reguli din alt sport și a pierdut titlul !!!! Cum să ii uiti pe *** astea astia ???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  27 Septembrie 2016, 20:33
Postat de John Milne pe 27 Septembrie 2016, 20:27

Aveti nitung la rin cu adventistul. Nu mai pierde vremea aici moldovean cu presedite de club moldovean.

nitung?! hahaha cat de beat poti sa fi ..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  27 Septembrie 2016, 20:28
Postat de John Milne pe 27 Septembrie 2016, 20:27

Aveti nitung la rin cu adventistul. Nu mai pierde vremea aici moldovean cu presedite de club moldovean.

Miting

Vezi toate comentariile (13)
Comentează