FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un fost selecționer face dezvăluiri incendiare: "Mi s-a spus să nu mai iau jucători de la Hagi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 19:31

Gică Hagi a declarat în nenumărate rânduri că actuala conducere a FRF este împotriva sa și a Academiei sale, iar în sprijinul vorbelor ”Regelui” vin declarațiile lui Liță Dumitru.

În vârstă de 66 de ani, fostul internațional, acum președinte de onoare la Concordia Chiajna, a dezvăluit că atunci când era selecționer al României la juniori i s-a cerut din partea FRF să nu mai convoace jucători de la Hagi.

”Părerea lui Hagi a fost corectă. Eu am fost antrenor la echipa naţională şi mie mi s-a spus să nu mai iau jucători de la Gică Hagi. Oficiali din Federaţie mi-au spus asta. Eu eram antrenor la grupa 96. Asta s-a întâmplat după venirea lui Răzvan Burleanu. Gică Hagi a avut motive întemeiate. Eu am mai spus asta, dar nu am fost băgat în seamă.

Când mi s-a spus să nu mai iau, am spus că eu îi iau pentru că sunt jucători disciplinaţi, bine pregătiţi şi vin de la o academie unde se face fotbal. Şi i-am luat în continuare", a dezvăluit Liță Dumitru la Radio Sport Total FM.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
unbiped
unbiped  •  10 Octombrie 2016, 09:57
Postat de cobra_z pe 10 Octombrie 2016, 08:50

blaturile trebuie sa dispara din fotbalul romanesc . un prim pas este ca becali si hagi sa se retraga...prin mijloace mai putin ortodoxe blatuitorul hagi care detine satelitul fcsb trebuie pedepsit. poate mai bine frf il retrogradeaza, daca tot nu e multumit. si pe fcsb 1 ,dar si pe viitorul (actualul) fcsb 2...nu au decat sa-si faca liga machedonilor si sa se adune la meciuri doar naivii, credulii si neimplinitii in plan personal care se bucura la fiecare gogoasa blatuita...vrem un fotbal corect , ca in fiecare tara din u.e. ! ajunge cu hotia !

vorbiti voi, dinamovistii de blaturi? prietene, voi va hraniti cu blaturi cum ceilalti oameni respira. ***, cum sunteti cam toti academicienii de la dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unbiped
unbiped  •  10 Octombrie 2016, 09:55

dinamovistii nu suporta nimic in afara de ,,performantele"lui ***. doar dinamo bucurestie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Octombrie 2016, 08:52

Dezinformari si minciuni. Niciun jucator din ”academia” blaistului asta nu ar trebui sa mai joace vreodata la echipa nationala. Un asemenea trisor n-are ce cauta in fotbalul romanesc. E un fel de dragnea si ponta la un loc in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează