FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Un internațional român cu peste 60 de meciuri s-a decis: "Aș vrea să mă retrag după o partidă la EURO"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 18:11

Ajuns la 36 de ani, Dorin Goian se gândește la retragere, mai ales că se află în ultimele luni de contract cu Asteras Tripolis. 

Fundașul ar vrea ca ultimele sale meciuri să fie la EURO, cu echipa națională a României. 

"În vară termin contractul cu Asteras. Am petrecut 3 ani foarte frumoși aici. Mi-a plăcut enorm atât mie, cât și familiei. Grecia este o țară minunată.

Ar fi grozav să-mi închei cariera cu un turneu final! Dar una peste alta cred că am avut o carieră frumoasă, reușită", a zis Dorin Goian pentru dianaflintoaca.blogspot.ro.

...despre planurile sale de viitor: "Aș vrea să rămân în fotbal. Să activez într-un cadru adminstrativ, tehnic. Nu știu, vom vedea. Încerc să iau fiecare moment așa cum și când se ivește el"

62 de meciuri
are Goian pentru echipa națională, înscriind 5 goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  29 Martie 2016, 00:25

Fotbalist f.bun,a dat asta goluri la greu pt un fundas

1041952052501755
Ilie Iulian  •  28 Martie 2016, 20:01

Daca ti-a placut grecia asa de mult, fate grec si ramii acolo. Cit de penibil poti sa fii. Ba mai mult : esti plin de nesimtire. Alte modele pentru tine: mutu , marica ... Bine ca nu te-ai numit ***. Ţţţ , ţţţ , ţţţ ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  28 Martie 2016, 19:41

ce NESIMTIT ..cu alte cuvinte sa propus la natioanala..daca acum e leguma macar iordanescu sa-l convoace sentimental sa-i faca o retragere ....el oricum s-a retras din fotbal ,numai ca nu a anuntat,e doar la nr . el oricum nu credea in sansa de calificare ,miza ca probabil in cel mai fericit caz locul 3 ..acum se cere la nationala ..acum 2 saptamani parca?!fracsu il propunea ,cerea mila pe la tv ,mai e putin si apare si nmaicasa ,sotia ,catelu sa se roage sa-l ia la europene ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează