FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Un jucător al Stelei a dezamăgit înainte de EURO: "Mi-aş fi dorit mai mult de la el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 17:11

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a declarat nemulţumit de faptul că Ciprian Marica a evoluat atât de puţin la Steaua, din cauza accidentărilor.

"Mi-aş fi dorit mult mai mult de la Ciprian Marica. În momentul de faţă, doar staff-ul tehnic vă poate da un răspuns în ceea ce priveşte selecţia sa. Îmi pare nespus de rău de accidentarea care l-a ţinut departe de teren.

Aşa cum îmi pare nespus de rău de orice jucător care, chiar dacă nu este accidentat, nu va avea posibilitatea să prindă lotul de Euro", a spus  Răzvan Burleanu pentru Dolce Sport.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a fost adus în această iarnă la Steaua, liber de contract, însă a fost integralist în doar două meciuri, fără a reuşi să înscrie vreun gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  27 Aprilie 2016, 20:37

Nu va faceti griji ca vine altul si mai breaz maestro Keseru Da

ortega
ortega  •  27 Aprilie 2016, 19:23

Dacă pupă-icoane îl ia la Euro , mă credeți în sfârșit că Ghiolbănescu e defect ?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Aprilie 2016, 18:29

Ciprian Maricica nu a fost in viata lui jucator al "Stelei". Si nici nu o sa fie vreodata. El ramane doar un tip care pacaleste fotbalul, un dinamovist, o "vedeta feisbuc", un baiat care cheama "presa de scandal" sa il fotografieze cand mananca o salata si apoi se declara suparat cand e "fotografiat de paparazzi", un baiat fara caracter si mai ales un baiat care nu prea a avut treaba cu fotbalul prea mult in viata lui. Repet ce am mai spus acum cateva luni: GSP, va rog din suflet, dati interviul cu Mircea Lucescu la 1 an de la plecarea baiatului asta de la echipa lui. O sa vedeti cat de bine se pricepe M.Lucescu la fotbal si cum i-a prezis 100% cariera acestui baiat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează