FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un nou atac al Generației de Aur la adresa lui Daum: "Ar fi o catastrofă să se întâmple asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 17:05

Florin Răducioiu l-a criticat dur pe Christoph Daum. Fostul internațional român spune că o eventuală prelungire a contractului neamțului reprezintă o catastrofă pentru fotbalul românesc.

"Suntem deja într-o situație dezastruoasă, ne apropiem de catastrofă. Antrenorul a fost adus pentru a califica echipa națională, este responsabil pentru această foarte probabilă necalificare", a spus Raducioiu, potrivit TV sportro.

"Dacă i se va prelungi contractul, ar fi a doua catastrofă, după ratarea calificării" Florin Răducioiu

Șansele de calificare ale României la Campionatul Mondial din 2018 sunt infime. Naționala noastră are doar 6 puncte după tot atâtea meciuri și ocupă locul 4 în grupă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  18 Iunie 2017, 00:03

Sa fim rezonabili: Raducioiu a avut doi-trei ani fantastici, ca fotbalist. Dar, vai, cand descidea gura, se vedea golul din teasta. La fel e si azi.

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Iunie 2017, 21:33

Mai lasati-nu cu generatia asta .."de aur". Din cate imi amintesc Raducioiu asta nu a jucat prea mult. Prunea a intrat in istorie cu golul acela luat de la suedezi, Panduru a fost rezerva .Si au mai fost . A fost o epoca de aur de care de abia ne-am scapat. E ciudat cum romanilor le plac aceste "metafore". daca e de aur ,face comentarii.Pai asta ,maimutoiul asta de Raducioiu stalcea limba romana. Parea ca o uitase dupa sederea meteorica in Italia. Ce treaba are el cu Daum ? Dar Lucescu sau Iordanescu ce spun ? Sau nu spun nimic.Nu sunt de "aur". In schimb au bun simt.

983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Iunie 2017, 17:39

Acest "italian" pe nume raducioiu este cea mai mare catastrofa din momentul in care a renuntat la fotbal si a inceput sa se creada antrenor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează