FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un nou scandal la FRF » Burleanu s-ar pregăti să scape de un om important din Federație

Gabriel Bodescu, în centru // FOTO: Alex Nicodim
Gabriel Bodescu, în centru // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 13:20

După ce s-au calmat spiritele după demiterea doctorului Pompiliu Popescu și prestația slabă de la EURO, un nou scandal este aproape să apără la FRF.

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF și omul de încredere al șefului fotbalului românesc, l-ar fi enervat pe Răzvan Burleanu, iar acesta are de gând să îl dea afară din Federație, potrivit spynews.

Se pare că oficialul s-a certat cu staff-ul naționalei în Franța. Acesta i-a amenințat pe cei din staff că îi va da afară, fapt ce l-a deranjat pe Burleanu.

"Când ne întoarcem acasă, vă dau afară, bă. Puteţi să vă căutaţi de muncă" ar fi spus Bodescu către staff-ul naționalei în timpul EURO, spre nemulțumirea lui Burleanu.

În plus, Bodescu este acuzat de proasta gestionare a banilor obținuți de calificarea la EURO.

Astfel, Burleanu spera să închidă gura contestatarilor și să aducă liniște la FRF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
118316795275741
Cretu George  •  28 Iulie 2016, 04:39

Stati sa inteleg: Bodescu a gestionat prost prima pe care si-a dat-o Burleanu pentru calificarea unde nu si-a adus niciun aport? Aaa...acum inteleg. Cred ca e vorba de altceva. Incep sa iasa la iveala matrapazlacurile pe care le fac (a se vedea angajarea fiului lui Daum pe postul de analist video al FRF, numirea lui Daum pe shustache, cu votul unor condamnati penal, introducerea unor reguli hilare de discriminare, pe barba finantatorilor de cluburi)

powersteaua
powersteaua  •  27 Iulie 2016, 22:03

De ce nu scrieti si faptul ca lui bodescu i se trage de la Vochin.. El vrea sa il indeparteze pe Bodescu, pentru ca isi doreste sa conduca din umbra FRF, iar Gabi il impiedica. Vochin l a adus pe Daum, iar printre reprosuri este ai faptul ca a atras foarte multe antipatii prin concedierea dr Pompiliu Popescu. Oricum, Vochin si Bodescu pot cu greu convietui, iar Vochin, daca nu va reusi, se va intoarce la gsp, cu coada intre picioare. de urmarit.. Cred totusi ca cei doi, din servicii diferite, vor continua impreuna..

alexpescaru
alexpescaru  •  27 Iulie 2016, 19:49
Postat de bereta59 pe 27 Iulie 2016, 17:40

bai baruchi eu sunt neutru nu fac politica, dar Burleanu a fost pus de gasca psd Ponta, Dragnea si Oprea. Daca nu vrei sa recunosti nu fa pe prostul. Nu ne crede pe toti prosti. La fel a fost schimbat si Dragomir de aceiasi nenorociti care au invadat toate domeniile.

"Nu ne crede pe toți proști "...Bineînțeles că nu-i crede pe toți proști. Doar pe tine ! Și este sigur !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează