FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un nou străin este aproape de a deveni "tricolor": "Dacă selecţionerul crede că sînt o variantă bună, mă voi pregăti"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 11:00

După ce Kehinde Fatai, atacantul Astrei, n-a putut să joace în naţionala României, deşi şi-a luat cetăţenia română, acum a apărut un alt fotbalist care e aproape să devină român cu acte în regulă şi e pregătit să joace în naţionala condusă de Anghel Iordănescu.

Eric de Oliveira, mijlocaşul Pandurilor în vîrstă de 29 de ani, a aplicat pentru obţinerea cetăţeniei, pe care speră să o obţină şi lasă de înţeles că e pregătit să joace şi pentru echipa naţională a României.

"Treaba mea cu Edi Iordănescu este strict legată de Pandurii Tîrgu Jiu. Nu am nici un subiect legat de echipa naţională. În primul rînd, nu am devenit român încă. Am înaintat actele pentru cetăţenie şi aştept să fiu chemat la interviu pentru că au trecut deja trei luni.

Cred că domnul Iordănescu ştie ce este mai bine pentru echipa naţională. Dacă el crede că eu sînt o variantă bună mă voi pregăti şi voi fi apt pentru a ajuta naţionala. Dacă nu, voi rămîne suporter şi voi susţine România ca să se califice la Campionatul European", a spus Eric, conform stiridesport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Ianuarie 2015, 19:43

Noi romanii,xenofobi si pseudonationalisti ,cum suntem, sintem singura natie din UE,care nu a avut ,inca ,in nationala un fotbalist naturalizat. Cauza ?. "Noi sintem romani/Noi sintem,aici,pe veci...stapani.." !. Si ne meritam soarta.Si nu e vorba doar de fotbal,de sport,unde "viata de sportiv" e scurta,dar,am un amic,medic chirurg, venit din Africa,insurat de 20 de ani cu o romanca,care a avut nevoie de 15 ani,ca sa fie roman cu acte legale. Desi traia aici,muncea aici,platea taxe aici,facea lucruri minunate. Deci....!!??

putregaiu
putregaiu  •  26 Ianuarie 2015, 12:08

Ovidiuuuu! Unde fusesi, muica! Ce facu Maurinio?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2015, 11:47

...Eric intai sa iei cetatenia ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează