FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un nou val de acuzații ale lui Pompiliu Popescu: "Burleanu i-a făcut pe jucători tâmpiți și proști! Bodescu mi-a sugerat să împart banii cu ei"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 11:35

După ce a fost dat afară de la echipa națională, Pompiliu Popescu continuă să îi atace pe Răzvan Burleanu, preșdintele FRF și pe consilierul acestuia, Gabriel Bodescu.

"Burleanu mă jignește și spune doar minciuni. Eu pot demonstra asta. El m-a rugat să îi consult rudele, printre care era și mama lui. Dacă sunt învechit, de ce a apelat la mine?

Eu am toate fișele jucătorilor, dar el habar nu are. Eu am corespondență cu medicii tuturor cluburilor care dau jucători la Steaua. Burleanu nu știe nimic. Habar nu are.

Și-a bătut joc de fotbalul românesc. Nu are nicio legătură cu nimic și are prejudecăți. Burleanu i-a făcut tâmpiți și proști pe jucători, iar Bodescu mi-a sugerat să împart prima mea cu ei", a spus Pompiliu Popescu la DigiSport.

Citește și: Calcan şi Roquefort, nu tocăniţă şi usturoi! Burleanu l-a acuzat pe Pompiliu Popescu de faptul că i-a ”îndopat” pe jucători înainte de Finlanda, dar meniul îl contrazice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Mai 2016, 14:12

Burlanoiu are ochii verzi .,,

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Mai 2016, 14:11

...eu il cred pe dr Popescu ...

tatutzu
tatutzu  •  17 Mai 2016, 13:59

Că să vedeți cât de disperați sunteți: "Eu am toate fișele jucătorilor, dar el habar nu are. Eu am corespondență cu medicii tuturor cluburilor care dau jucători la Steaua. Burleanu nu știe nimic. Habar nu are."

Vezi toate comentariile (6)
Comentează