FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Un oficial FRF dezvăluie » Anghel Iordănescu va avea un cuvânt de spus în alegerea noului selecţioner

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 19:14

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat astăzi că Anghel Iordănescu nu va mai continua pe banca naţionalei, însă oficialul federaţiei, Andrei Vochin, a dezvăluit că Iordănescu va fi consultat în privinţa noului selecţioner.

"Domnul Iordănescu va fi consultat și de această dată în privința noului selecționer. Întâi a fost o discuție acolo, în Franța, după ratarea calificării, apoi a mai fost o discuție telefonică zilele trecute, tot în ideea de a propune modelul selecționerului, variante de selecționer. Deci există un contact direct între președintele Federației și directorul tehnic", a declarat Andrei Vochin la Dolce Sport.

Răzvan Burleanu a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că numele noului selecţioner va fi anunţat până la finalul Europeanului din Franţa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
tihi
tihi  •  28 Iunie 2016, 09:31

Lasati in pace pe Iordanescu.Nu este omul zilelor nostre...depasit tehnic si tactic...este bun doar de pensionar retras din fotbal!

6.6.6
6.6.6  •  28 Iunie 2016, 05:12

ba esti nebun? sa-l consulti pe iordanescu sa ce? pai asta abia leaga 2 vorbe despre fotbal...

foxy
foxy  •  28 Iunie 2016, 00:01

Sunt jocuri de culise la FRF si Iordanescu nu e strain de ele!Si-a indemnat `puiul` Edi sa nu prelunceasca cu Pandurii ca se pare ca se trag sforile ptr Reghekampf si in atare conditii edi e disponibil ptr FCSB...Se pare ca Burleanu se opune si acum Becali `vrea sa-l dea jos...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează