FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un președinte din Liga 1 anunță un mare "cutremur" la FRF: "Burleanu nu termină mandatul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 11:08

Florin Prunea, președintele celor de la Poli Iași, a vorbit despre situația de la FRF și spune că vin momente extrem de dificile pentru Răzvan Burleanu. 

Eu nu cred că Burleanu își va termina acest mandat. Din informațiile mele, nu cred că va termina mandatul", a spus Florin Prunea la televiziunea sportro.

Mandatul actualului președinte al FRF expiră în martie 2018.

Despre conflictul dintre Gheorghe Hagi și Federația Română de Fotbal, oficialul ieșenilor a spus:

"Hagi are un punct de vedere foarte bun și bine argumentat legat de fiul său. Este o ură viscerală față de «Generația de Aur» și față de foști jucători, foști arbitri și oameni de fotbal.

Dar este bine că se întâmpla asta. Așa se vede clar cine conduce fotbalul românesc. Acești oameni trebuie să plece și să vină oameni de fotbal, care au făcut ceva în fotbal".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Septembrie 2016, 06:10
Postat de larisa_i pe 22 Septembrie 2016, 17:01

Habar n.ai ce vorbesti. Popescu n.a fost condamnat pentru coruptie.

Evaziune fiscala . Messi pentru mult mai mult nu a fost condamnat ,

larisa_i
larisa_i  •  22 Septembrie 2016, 17:01
Postat de tihi pe 22 Septembrie 2016, 12:45

Nu cred,ca Gica Popescu ar fi presedintele ideal...un penal nu are ce sa caute in fotbal,mai cu seama ca a fost inchis pentru corUptie in fotbal...Un alt adevar este,ca nici Hagi nu are dreptate pe deplin.Nu este un rege,doar un fost fotbalist de buna calitate,in urma lui Dobrin,Camataru si Dudu Georgescu.Prunea,unul dintre portarii fotbalului romanesc,departe de Raducanu sau Silviu Lung tatál.Am amintit aceste nume,fiindca ei sint probabil cei care vor sa faca legea in fotbal ! ATENTIE!!!

Habar n.ai ce vorbesti. Popescu n.a fost condamnat pentru coruptie.

larisa_i
larisa_i  •  22 Septembrie 2016, 17:00
Postat de crisangrg pe 22 Septembrie 2016, 15:15

De fapt, Hagi, nu e cu nimic mai bun nici decat: Mateut, Piturca, Raducioiu... Mai da-l naibii de fotbal c-o luam razna. Sa te apuci de popice.

Habar n.ai ce vorbesti. Popescu n.a fost condamnat pentru coruptie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează