FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un stelist e cerut titular în naționala României: "A avut evoluții fantastice" » Ce alt jucător de la FCSB poate deveni om de bază

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 14:07

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre naționala României, care va juca două partide amicale cu Turcia, 9 noiembrie, și Olanda, 14 noiembrie.

Oficialul stelist spune că portarul Florin Niță ar merita să fie titular, iar mijlocașul Dragoș Nedelcu ar putea fi titular în cel mai scurt timp.

"Florin Niţă, care a avut evoluţii fantastice, nu şi-a calculat bine distanţa la golul Chiajnei. El e un tip care munceşte foarte mult. Merită să joace măcar un meci titular la echipa naţională la cum a evoluat în ultimii doi ani. Cosmin ar trebui să-i acorde o şansă.

Nedelcu poate ajunge în cel mult un an titularul echipei naţionale. Florin Tănase a avut o evoluţie excepţională la Severin, dar aseară n-a fost la fel de bun. În schimb, a strălucit Nedelcu, care a înscris un gol spectaculos", a spus Duckadam la TV Telekom Sport.

Vezi AICI lotul complet 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2017, 18:46

Poate nu e cel mai bun moment acum pentru Nita. Nici pentru Alibec.

calinescu_
calinescu_  •  06 Noiembrie 2017, 17:48

SARACU DUKADAM CE A AJUNS .....!!!!!! SA-I POARTE VORBELE SI SA-I SATISFACA POFTELE CIOBANULUI ...!!!! NEDELCU O SA FIE BUN LA NATIONALA PESTE 10 ANI ....!!! DE 20 DE ANI NATIONALA O FACE GIGI BECALI .... SI MAI NOU CU AJUTORUL LUI PRODANK ....!!!! NATIONALA E LA PAMANT IAR CEI DOI MULTIMILIONARI .....!!!!! HAI SA O NUMIM NATIONALA FAMILIEI BECALI&PRODANKA ....!!!!! L-AU PUS PE FINUL CONTRA CA SA NE MANIPULEZE ....!!!!! ASTA NU E NATIONALA ROMANIEI ....!!!! ESTE NATIONALA LOR .....!!!!!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Noiembrie 2017, 15:22

Nita trebuie sa invete sa iasa la centrari, iar Nedelcu sa alerge dupa minutul 60. Valabil si pentru Tanase si Coman

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close