FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Un "tricolor" surprinde după eșecul usturător de la Varșovia: "Polonezii nu și-au creat prea multe ocazii"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 23:45

Mijlocașul naționalei Răzvan Marin a avut o evoluție ștearsă în meciul cu Polonia, pierzând majoritatea duelurilor pe care le-a avut la jumătatea terenului.

Intervievat după meci, jucătorul de 20 ani al lui Standard Liege a surprins, fiind de părere că polonezii nu și-au creat prea multe ocazii de-a lungul meciului. 

"Știam că ei sunt puternici la faze fixe, dar nu am putut să-i blocăm. Asta e, vom lupta până în ultima etapă. Cât timp sunt șanse de calificare, vom lupta până la capăt. Ne dorim să câștigăm meci de meci, nu cred că e vreunul dintre noi care nu dă totul pe teren. 

Polonezii nu și-au creat prea multe ocazii, dar ce au avut au fructificat.

Nu știu dacă e un moment zero, vom vedea, nu depinde de mine, a spus Răzvan Marin, la TV Digi Sport. 

România a pierdut în Polonia, scor 1-3, iar șansele "tricolorilor" la calificare sunt aproape inexistente. (DETALII DESPRE MECI, AICI)

AICI ai toate calculele: ce șanse de calificare mai au "tricolorii" după înfrângerea din Polonia » Ne mai salvează doar o minune

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  11 Iunie 2017, 09:42

Dar chiar nu aveti minte. Ce mare echipa nationala credeti ca are Romania? Te pufneste rasul-plansul daca te uiti la ei.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  11 Iunie 2017, 08:40

Chiar fraierul asta nemintos, copt pe jumatate, acoperit de "gloria" stearsa a tata-ne-su si "umflat" de jurnalistii de casa ai lui Hagi poate sa ne vorbeasca ce si cum sta treaba cu fotbalul?! Pe teren e miel dar la conferintele de presa zici ca e comentator, a invatat sa vorbeasca inainte sa invete sa mearga. Cat despre Herr, in loc sa ne nemteasca el pe noi l-am romanit noi pe el. A facut o selectie de jucatori aflati in declin de forma si cariera (vedeti pe unde au jucat si unde au ajuns), ignorand complet fotbalul intern si impingand in fata fie alde Latovlevici (zis Cromagnon sau tehnica zero), fie "academicienii" Marin, Tosca sau Benzar care nu au nicio treaba cu marea performanta in fotbal. Suntem rusinea Europei!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Iunie 2017, 06:23

Trebuie sa-l intelegeti! Daum l-a adus la nationala, asa ca a fost obligat din politete sa-i ia, indirect, apararea celui care l-a facut mare peste noapte.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează