FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA

Unde crede Cosmin Contra că mai trebuie lucrat la națională » Ce jucător vrea să debuteze + promisiune pentru fani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 17:25

România va juca joi o partidă amicală împotriva Turciei, selecționata pregătită de Mircea Lucescu. Meciul începe la ora 20:15 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

"Avem nevoie de exprimare, trebuie să ne îmbunătățim faza de atac, să avem mai multe ocazii și am convingerea că mâine seară vom evolua la fel de bine ca împotriva Kazahstanului și Danemarcei. Am căpătat încredere după aceste jocuri, sper să se vadă acest lucru și mâine", a zis Cosmin Contra la conferința de presă. 

...ce jucător are de gând să debuteze: "Avem în gând să-l debutăm pe Niță, să vedem în ce moment o vom face". 

...în ce orașe vrea să ducă naționala: "Pe viitor vom merge la Craiova și la Timișoara. Ne întoarcem și la Piatra Neamț dacă stadionul și condițiile sunt bune". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Noiembrie 2017, 18:59

Excelent , e bun momentul dati-i inainte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează