FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

UPDATE Adi Mutu a semnat azi contractul cu FRF și a fost prezentat » Primele declarații ale lui și ale lui Burleanu

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 10:49

După discuțiile decisive avute ieri, la sediul FRF, Adrian Mutu a semnat azi contractul cu Federația Română de Fotbal.

update 14:00

Adrian Mutu este noul manager sportiv al Federației Române de Fotbal. Acesta a fost prezentat oficial pe site-ul FRF și a oferit primele declarații.

"Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred și să am oportunitatea de a lucra alături de profesioniști pentru performanțele fotbalului românesc în care m-am format și m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele și simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învățat pe teren și în activitatea ulterioară la succesele echipei naționale", a spus Mutu pentru FRF.ro.

"Experiența extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo București, reprezintă garanțiile unui succes. Îi urez bun venit și am convingerea că împreună vom reuși să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc"Răzvan Burleanu, Președintele FRF

 

Știrea inițială:

Adrian Mutu va ocupa funcția de manager sportiv, iar astăzi va fi anunțat anunțat oficial. Acesta va începe lucru chiar de azi, iar fostul director de la Dinamo va avea mai multe atribuții.

Mutu ar urma să funcționeze ca un atașat pe lângă echipa națională pe probleme externe și să devină o interfață între staff-ul reprezentativei și conducătorii de cluburi ori antrenorii de unde provin selecționabili.

"Îl voi lua cu mine și vom face activități de scouting, de promovarea imaginii lotului național al României. Voi încerca să folosesc imaginea lui și în competițiile de juniori"Mihai Stoichiță, președinte Comisia Tehnică FRF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Octombrie 2017, 22:47

Haideti fetelor ce jucatori au jucat de la fcsb sau fcd?fiti barbati,nu fiti demoralizati fetelor,ca voi ati jucat chiar daca n a convocat pe budescu sau pe alibec tot voi ati jucat fetelor:)):)):))) fiti barbati "poate unii dintre voi sunteti si femei(femei-barbati)"

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Octombrie 2017, 22:43

de ce nu spuneti nimic ca voi cei de la fcsb ati pierdut calificarea ati jucat 10 jucatori din 11 ce vroiati sa mai vina vreun piturca sau un alt antrenor de la voi *** *** ***ecunoasteti adevarul, ca voi ati pierdut calificarea STEAUA! ca nu au jucat alti jucatori decat de la steaua, FETELOR!:)):)):))=))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Octombrie 2017, 22:38
Postat de grande.balaci pe 11 Octombrie 2017, 15:29

Asta facea echipa perfecta cu Daum....sa fi vazut atunci liniute!!!

cred ca meme cu reghe facea cea mai perfecta echipa pt ca voi ati jucat toti de la steaua.. 10 jucatori din 11 au jucat de la steaua..ne ati bagat in mocirla, raielor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează