FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

UPDATE Burleanu a comis-o din nou » Gest lipsit de fair-play al președintelui Federației înaintea alegerilor de miercuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 13:26

Pe 18 aprilie, fotbalul românesc își alege președintele care îi va conduce pentru următorii 4 ani. În cursa electorală pentru scaunul de șef al fotbalului de la noi s-au înscris patru concurenți: Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.

update 14:00

Și Ilie Drăgan dezvăluie pentru GSP.RO că nu a fost invitat la dineul organizat de FRF: " Eu n-am primit niciun fel de invitație la dineu. Nici nu știam că se organizează. O să îmi mai verific căsuța poștală ca să văd dacă am primit. Vreau să fiu prezent, dar nu m-a învitat și nu m-a sunat nimeni"

UPDATE 09:40

Și Marcel Pușcaș a declarat că nu a fost invitat la dineul oficial al celor de la FRF.

Știrea inițială:

Ca de fiecare dată în seara alegerilor, actualul președinte al Federației organizează un dineu oficial la care participă toți cei care au drept de vot la alegerile pentru desemnarea noului șef de la Casa Fotbalului, dar unde sunt invitați și contracandidații acestuia. Dacă la alte alegeri acest lucru s-a întâmplat, de această dată Burleanu a luat o decizie în ceea ce-l privește pe Ionuț Lupescu.

Sursele Gazetei au dezvăluit că fostul director pentru dezvoltare tehnică de la UEFA nu a fost invitat de către actuala administrație a Federației la dineul oficial care va avea loc marți seară, la hotelul Rin din București! În schimb, Pușcaș și Drăgan au primit invitații oficiale din partea Federației. "Știu unde are loc această întâlnire, știu când și la ce oră au loc alegerile, știu tot. Doar că așa preferă cei de la Federație să lucreze. Nu mi s-a comunicat absolut nimic oficial referitor la aceste alegeri. Nu mi s-a prezentat convocatorul, nici lista cu numărul celor care votează, nici ora, nici nimic. Oricum le știu...", a comentat Lupescu la TV Digi Sport.

Citește și: Dezvăluire incredibilă făcută de Lupescu! Tactici comuniste ale omului lui Burleanu: "Dacă veniți la alegeri, clubul nu mai există!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  16 Aprilie 2018, 08:30

SA SE VERIFICE SE UNDE SUNT VANII PENTRU DINEUL OFERIT DE BURLEANU!!!DE ASEMENI NU VA LUATI DUPA DECLARATIILE LUI DRAGNEA!!!PSD DI DRAGNEA SPRIJINA EXCROCII SI HOTII DECI SI PE ...BURLEANU!!!!O SA VEDETI DAR OR SA VADA SI PSD-il LA >>>ALEGERI!!!!!!

gazetar
gazetar  •  15 Aprilie 2018, 18:43

Am mai spus si repet: daca iese burleanu noi ne meritam soarta......

iulian1952
iulian1952  •  15 Aprilie 2018, 18:10

SA VINA LAUTARII PENTRU LUPESCU . *** . E MAI CEVA CA IN POLITICA .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează