FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE Burleanu a dat ultimatumul: "Mut echipa din București și o duc acolo" » Primarul Capitalei i-a răspuns mai repede decât se aștepta

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 15:38

Deși selecționerul declină categoric această variantă, Răzvan Burleanu a dat termen de 24 de ore pentru ca Primăria Capitalei să rezolve problema stadionului, astfel va muta toate meciurile naționalei la Cluj de acum înainte. 

UPDATE 18:00

Răzvan Sava, primarul general al Capitalei, i-a răspuns lui Burleanu mai repede decât președintele FRF se aștepta: "Cât nu este respectată legea și legea nu ne permite să organizăm în siguranță acele evenimente culturale și sportive, eu îmi mențin poziția. Este la vot o lege. Ea nu a fost promulgată încă. Nu a intrat în vigoare. După ce va intra în vigoare, o să analizăm și o să vedem ce hotărâre luăm la momentul respectiv. Dar până atunci, dacă nu avem autorizație de siguranță la incendiu eliberată de ISU, nu ne putem folosi stadionul. Rămâne închis".

Știrea inițială

"Am trimis o scrisoare Consiliului General al Primăriei Capitalei prin care le-am spus să să-și asume raspunderea alături de FRF pentru o organiza meciurile echipei naționale. Astăzi vedem că lucrurile se mișcă greu, foarte greu, iar timpul ne presează. Plus că din punctul nostru de vedere sunt premise pentru ca stadionul să fie deschis, pe baza raportului primit de ISU.

Raportul realizat de o firmă din Italia, recunoscut la nivel european, despre copertina stadionului, spune că nu există niciun pericol. Îi solicit public primarului Capitalei, Răzvan Sava, să-și asume responsabilitatea găzduirii meciurilor pe Arena Naţională.

Litera si spiritul legii ne spun că ne putem asuma responsabilitatea. Nu este o simplă discuție. Responsabiltate înseamnă să-ți iei toate măsurile. Am vorbit cu toată lumea am primit suport pentru a mări numărul de jandarmi, suport pentru detectarea materialelor pirotehnice. Acest stadion nu-și poate amortiza investiția. Avem nevoie de persoane care să-și asume decizii.

Tocmai de aceea cerem Primăriei să ne dea nouă în administrare stadionul. Suntem în stare să o facem mai bine ca ei. Am demonstrat în perioada pe care am petrecut-o până acum la Federația Română de Fotbal. Le dăm un deadline până mâine la prânz să ne dea un raspuns.

Dacă până mâine la prânz nu primim un răspuns, mergem la Cluj şi facem din Cluj o capitală a fotbalului românesc", a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă conform Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
comabi
comabi  •  01 Martie 2016, 12:36
Postat de nea_vanea.60 pe 29 Februarie 2016, 23:02

burleanu si-a atins nivelul maxim de incompetenta! din pacate, am ajuns sa-l plnagem pe nasu sandu...

Sa-l plangi tu, caci eu n-o fac. Cum isi arata incompetenta Burleanu in cazul de fata, postacule?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Februarie 2016, 23:02

burleanu si-a atins nivelul maxim de incompetenta! din pacate, am ajuns sa-l plnagem pe nasu sandu...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Februarie 2016, 22:21

de rasu curcilor,trebuie puscarie pt aia care au semnat,de fapt nimic si s-a jucat 5 ani la misto

Vezi toate comentariile (24)
Comentează