FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

UPDATE Dezvăluire incredibilă făcută de Lupescu! Tactici comuniste ale omului lui Burleanu: "Dacă veniți la alegeri, clubul nu mai există!" » Reacția angajatului FRF

Bodescu, stânga, alături de Burleanu FOTO: Raed Krishan
Bodescu, stânga, alături de Burleanu FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 12:15

Ionuț Lupescu a făcut o dezvăluire incredibilă. Conform "Kaiserului", Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, ar fi recurs la amenințări fără precedent la adresa unui club din liga secundă.

update 13:29

Gabriel Bodescu a negat vehement că ar fi luat legătura cu oficialul clubului argeșean.

"Nu pot fi de acord cu una dintre minciunile pe care le promovează public, cum că aș fi amenințat un președinte de Consiliu de Administrație că dacă se prezintă la alegeri, clubul lui va fi desființat.

Menționez, cu tot respectul, că nu-l cunosc pe acest domn și nici măcar nu am comunicat sub orice formă cu dumnealui. Rămân neplăcut surprins să constat că domnul Lupescu se pretează la așa ceva. Înțeleg temerea dumnealui că va pierde alegerile și încearcă prin astfel de metode să convingă membrii afiliați să voteze", a declarat Bodescu.

Ce a spus Lupescu

"Sunt diversiuni. Reprezentantul unui club cu drept de vot a fost anunţat că, dacă vine la alegeri, clubul nu va mai exista.

Secretarul general al FRF l-a anunțat. (n.r. - Gabriel Bodescu). A sunat pe cineva de la FC Argeş. Omul a rămas uimit: «Cum îţi permiţi să mă cerţi? Sunt preşedintele Consiliului de Administraţie».

S-a ajuns prea departe dacă în 2018 ameninţăm cluburile. Cum îţi permiţi tu, Federaţie, să faci astfel de presiuni?", a spus Lupescu, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  15 Aprilie 2018, 22:27

Şi ce anume e aşa de ”comunist” în tacticile astea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează